Therese Wickman

JAG ÅNGRAR ATT JAG ALDRIG….

Hej & God morgon fina du!

 

Helt otroligt att det bara är 5 dagar kvar till självaste Julafton. Det betyder också att vi närmar oss slutet på årets Julkalender jag deltagit i. Har varit både kul, befriande & spännande.

Kommer förmodligen delta även nästa år, om ni vill såklart?

 

Dagens lucka:

En resa jag ångrar att jag aldrig gjorde…

Helt ärligt har jag inga resor jag ångrar att jag aldrig gjort. Alla resor jag haft chans att göra har jag åkt på. Visst skulle jag vilja resa mer, se mig om i världen & åka till både Maldiverna, Mexico & Bali, men någon möjlighet att komma dit har jag inte haft än i och med att det kostar en hel del pengar & jag har varit ensamstående nästan hela barnens uppväxt & inte haft råd till det.

 

 

Åh. nu när jag tittar tillbaka på bilder från när vi var i Karibien så blir jag så himla sugen på att åka i väg igen. Jag fullkomligt älska värmen & att se mig om i världen. Hade jag bara haft pengar, då hade vi hyrt ut vårt hus under ett år, tagit med barnen & varit ute & rest runt om i världen. Åkt från destination till destination, stannat till på olika volontärarbeten & hjälp till.. Det är en dröm vi båda har, men tyvärr något som man också behöver en hel del pengar för, Men vilken dröm!

 

Vill du besöka fler bloggar som deltar i Kajsons Julkalender? Gå då in HÄR!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.