Therese Wickman

JAG VALDE BORT RELATIONEN!

Bakom lucka nummer 18 gömmer sig Rubriken:

”När jag valde bort en Relation”

 

Det första jag kommer att tänka på är ingen kärleksrelation utan en av mina vänskapsrelationer.

Vi hade varit vänner i flera år men jag fick hela tiden reda på att hon pratade bakom min rygg. Ärligt talat tror jag inte hon gjorde det för att hon tyckte illa om mig utan för att hon själv kanske hade låg självkänsla & var hela tiden tvungen att prata ”illa” om sina vänner, speciellt i situationer där hon själv skulle framstå som bättre.

Anförtror jag mig med något privat så vill jag såklart att det ska kunna stanna där, men framförallt veta att en vän inte går & pratar illa & sprider rykten bakom min rygg. Jag ringde henne, berättade hur jag kände & stod på mig i allt jag hade hört henne säga om mig & att jag inte tycker att man gör så mot vänner man påstår man bryr sig om och älskar. Jag lät henne få förklara sig men valde ändå att sluta umgås med henne. Jag tycker inte illa om henne, ibland kan jag faktiskt sakna henne, men att vara nära vän med någon man inte vet vad den sprider för rykten bakom ens rygg känns allt annat än tryggt & något jag väljer bort….

 

Har du valt bort att sluta umgås med någon vän?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 3 barnsmmma

    Jag valde bort en tjejkompis som var så negativ och så energikrävande! Efter att kg umgåtts med henne var jag super trött!
    Ingenting dög, och en dag fick jag samtal där och förklarade för mig att jag aldrig hade tid att träffas ( hon ville träffas 5 dagar av 7) och förstod inte att man hade andra vänner eller liv! Ringde upp till 5-7 gånger per dag! Jag hörde aldrig av mig ( frågade henne jämt hon ville hänga med till stan, umgås med barnen, träffas på lekplars) men hon kunde inte.. fick inte ha andra vänner och umgicks jag med någon annan var jag en dålig kompis sol inte hade tid för henne.. listan kan göras lång!
    Jag kunde inte prata med henne då jag skulle ha en körlektion strax efter, Men sen den dagen här jag inte hört av henne och det är sååå skönt!men skulle hon någon gång ringa skulle jag berätta sanningen. Jag mår mycket bättre idag!

    Hon pratade illa om ALLA inkl hur jobbig hennes barn var varje gång! Råkade man säga att man va sjuk fick man ett upplägg på 40 min hur jobbigt det va när hennes barn va sjuk! Ja ni hör ju…

    1. theresewickman

      VÄnner som tar energi har man med åren lärt sig att det inte är några bra vänner att ha omkring sig. Låter som om du är gladare utan henne. Ha en fin vecka & God Jul <3

      1. 3 barns mamma

        Ja, det är hemskt att det än bli så! Men det är så skönt! Kan äntligen leva ett liv som jag vill utan att oroa mig för henne..

        Det skulle ta flera a4 papper att skriva allt. Men jag är fri 🙂

        God jul och ha en fin jul tillsammans med din fina familj ❤

  2. Maggda

    Jag valde bort en vän som blev helt personlighetsförändrad när hon hade kille. Var hon singel så kunde vi umgås och ha så roligt ihop, men så fort hon gick in i ett förhållande så var det bara killen som gällde. Hon kunde inte ens gå på krogen en kväll och ha roligt.
    Droppen blev när hon hälsade på mig och ville inte göra något mer än sitta hemma och vara sur för att hennes kille var ute med vänner. Jag kan sakna henne än idag men hon gjorde valet själv.