Therese Wickman

LUCKA NUMER 14 : NÄR JAG VALDE…..

Lucka nummer 14.

”När jag valde vilken Stad jag skulle bo i ”

 

Det har jag lixom aldrig valt utan det har kommit helt naturligt. Jag är född här i Örebro & har aldrig haft en anledning att flytta. Jag har min familj & vänner här & skulle ha väldigt svårt att flytta i från dom.

Dock kan jag då & då drömma om ett liv nära havet, någonstans på västkusten. Men det kommer nog förbli en dröm då jag anser mitt nätverk här hemma betyder mer, speciellt när jag har barnen än en flytt..

 

 

I vilken stad bor du? Är du född & uppväxt där eller har du flyttat?

För att läsa fler inlägg ur Kajsons Julkalender så gå in här..

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa Börjesson

    Bor i Tvååker (varbergs kommun) uppvuxen här å tänker aldrig lämna, älskar västkusten och varberg! ?bästkusten som man brukar kalla de ? trivs som fisken i vattnet ☺

  2. Daisy

    Oj hunnit lite. Uppväxt i Hällefors, pluggade och halvbodde i Örebro, började jobba i Hällefors. Flyttade till Hallsberg för jobb. Flyttade till Katrineholm för jobb. Tillbaka till Hällefors för mellanlandning. Vidare till Göteborg för att driva eget. Mellanlandade i Hällefors. Flyttade till Borlänge för jobb och hittade därefter hus i Stora Skedvi. Å nu jobbar jag i Gävle så bor delvis där men snart går flyttlasset till Borlänge och den blir barnens första flytt.

  3. Maggda

    Född och uppvuxen i Arboga, flyttade till Västerås när jag var 18 år och bodde där i 12 år. Sen träffade jag mannen i mitt liv och flyttade ner till västkusten. Bästa jag nånsin gjort.
    Kommer aldrig flytta tillbaka till Arboga igen, aldrig trivts där. Här nere på västkusten ska jag leva resten av mitt liv!

    1. theresewickman

      Västkusten verkar ju så enormt fint & mysigt, både på sommaren & vintern. Hade verkligen velat bo där, men vill ha nära till min familj,vill ha nära till dom då vi umgås ganska ofta <3 Så skönt att du känner att du gjort rätt NJUT! KRAM

  4. Carina

    Jag bor i Arboga, är född och uppvuxen där. Har dock bott i Göteborg i 7 år men flyttat tillbaka till Arboga igen, mycket beroende på det du skriver om, närhet till familj.