Therese Wickman

IBLAND GLÖMMER JAG BORT…

Sitter med en kopp kaffe, tända ljus & tittar på Lucia på tvn, så himla mysigt!

Om en kort stund ska jag smita med barnen upp till Skolan. I deras skola är det årkurs 3 som står för Luciafirandet & igår hade dom ett stort firande för oss föräldrar & syskon men idag, nu på morgonen väntas ett stort firande inför hela skolan & alla lärare. Anledningen att jag tänker gå även idag är att Ellah ska vara Lucia & det kan jag bara inte missa. Hon är nervös, hon ska inte bara vara skolans Lucia utan även läsa upp en dikt. Jag hade aldrig varit så modig, skolan är inte direkt liten. Jag är så stolt & imponerad!

Kommer troligen gråta en skvätt full av kärlek <3

 

Innan jag smiter i väg får jag inte glömma dagens lucka att öppna ur Kajsons Julkalender.

”Val jag glömmer bort jag har”

 

Oj, vilken svår rubrik på dagens lucka, eller så har jag bara tankarna någon annanstans.

Val jag glömmer bort jag har?

I bland glömmer jag bort att det faktiskt är jag, i mycket, genom mina val som väljer hur jag vill att mitt liv & framtid ska se ut. Vissa saker kan jag självklart inte påverka, men förmodligen mycket mer än vad man själv tänker på..

Trivs jag inte på jobbet kan jag genom aktiva val söka andra tjänster i stället för att stanna kvar i en så kallad spiral. Har vi en jobbig period i relationen kan vi tillsammans genom aktiva val försöka göra saker och ting lättare & bättre istället för att bara gilla läget. Små & stora aktiva val man gör varje dag som man kanske glömmer bort då & då att man faktiskt själv kan vara med & påverka….

 

 

Har du sett något Luciatåg idag?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.