Therese Wickman

LUCKA 11: JAG GJORDE SLUT MED HONOM!

Dags för lucka nummer 11 av Kajsons Julkalender. Har ni uppskattat att jag deltagit i kalendern i år?

 

”En gång när jag gjorde slut”.

 

Haha tänker rent spontant på en kille jag var tillsammans med när jag var 13 år gammal. Vi hade bara varit tillsammans i ett par veckor men jag var inte alls kär i honom. Man kan ju fråga sig varför vi blev tillsammans från första början.? haha.

Jag visste att han en eftermiddag efter skolan skulle komma hem till mig & jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Hur skulle jag säga till honom att jag inte ville vara hans flickvän längre?

Fick panik &  tog cykeln & åkte över till min bästa vän i stället. Efter någon timme ringer min lillebror & talar om att min pojkvän sitter & väntar på mig & frågar vart jag är & när jag kommer hem.. Jag visste inte alls hur jag skulle göra slut med honom så jag sa till min bror i telefonen.-  Du kan be han åka hem & säg att jag gör slut. Jag vill inte vara tillsammans längre..

 

Jag bollade alltså över ansvaret till min bror som pinsamt nog fick tala om för killen att jag gjorde slut & att han kunde ta bussen hem igen…

Han måste fått men för livet, för han vann senare MR Gay Sweden 😉

 

Har du någon pinsam historia hur du gjort slut?

 

Puss & kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.