LUCKA NUMMER 5:MITT SVÅRASTE BESLUT I LIVET…. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

LUCKA NUMMER 5:MITT SVÅRASTE BESLUT I LIVET….

Bakom lucka nummer 5:

“Mitt svåraste beslut i livet”

 

Under mina 33 år har man fått tagit en det svåra beslut i livet, ett som jag tänker lite extra på är när jag gjorde slut med barnens Pappa.

Jag ville så gärna hålla ihop kärnfamiljen, det är väl allas dröm & önskan tänker jag?

Det jag dock kan se tillbaka på är att jag gjorde allt, jag kämpade verkligen in i det sista, men tyvärr lärde jag mig att man inte kan förändra en annan människa & den personens handlingar & val, det måste personen själv vilja göra.

Det var ett tufft beslut & ett ont måste, men det var det rätta beslutet & ett beslut jag faktiskt aldrig tvivlat på!

Dock vet jag att han idag inte skulle göra samma dumheter & beslut i livet som han gjorde då som 23 åring. Han har också växt upp, tagit andra livsviktiga vändningar i livet & är idag en helt annan man än den jag var tillsammans med…

 

Detta är en del av Kajsons Julkalender..

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons