TOMTEVERKSTADEN PÅGÅR… – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

TOMTEVERKSTADEN PÅGÅR…

Julmusiken går varm här hemma & vi gör över med ljus snabbare än is smälter i en stekpanna.

Men det är bara så enormt mysigt att starta dom mörka mornarna & dom kalla kvällarna med tända ljus, håller du inte med?

 

I helgen slog jag in dom första Julklapparna medan barnen var hemma hos sin Pappa. det gäller att ta lite då & då för att slippa att sitta i panik kvällen innan Julafton & slå in allihopa. Det har jag nämligen gjort allt för många år tidigare. Jag har varit ute i god tid med själva inhandlingen men väntat med inslagningen in till det sista. I år blir det annorlunda, nu har jag möjlighet i och med min mammaledighet att bara mysa & njuta!

 

Många av årets julklappar till barnens mor & farföräldrar samt Julgåvor till deras Pedagoger är beställda hos Smartphoto. Dom har ett jättestort utbud av kärleksfulla & personliga gåvor. Utöver Julklappar beställde jag faktisk en varsin JulKopp till mig & C, barnen fick sina förra året & vi ville såklart också ha en varsin att dricka varm choklad & kaffe ur under årets mysigaste månad..

 

I ett samarbete med Smartphoto har jag nu glädjen att dela med mig av en unik & framförallt generös rabatt till er. Om du uppger WICKMAN40 vid din beställning får du hela 40% rabatt på hela deras sortiment.

Du hittar deras utbud HÄR

 

Hoppas du hittar några utav dina favoriter att ge till någon du håller kär!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons