BAKOM LUCKA NUMMER 4: SÅ VALDE JAG…. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

BAKOM LUCKA NUMMER 4: SÅ VALDE JAG….

Redan fjärde December & det är dags att titta in bakom lucka nummer 4.

 

“Hur valde jag att spendera sommaren 2018”

 

I och med att vi hade en liten nyfödd här hemma så hade också dom stora barnen möjlighet att vara hemma hela långa sommaren. Constantin jobbade i stort sett hela sommaren & jag tog dagarna som dom kom, gjorde små utflykter med barnen & njöt fullt ut av tiden vi hade tillsammans.

När jag tänker efter så blev det ändå en hel del resor, en till Bukarest där vi hälsade på Constantins familj, vi åkte en vecka till Gotland jag & barnen med min vän & flera dagar upp till Leksand sommarland tillsammans med min bror. Några vändor ut till landet blev det också & såklart hejade vi på Sverige som gjorde en grym insats i VM.

Vädret var på topp, nästan lite för varmt med en minibebis, men oj vilken sommar vi fick. Vågar man hoppas på en lika fin sommar nästa år?

 

Blir alldeles varm i kroppen när jag tittar tillbaka på några få utav alla minnen vi hann skapa denna sommar!

 

Detta är en del utav Kajsons Julkalender.

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons