Therese Wickman

JAG SOM ALDRIG SKULLE KÖPA BABBLARNA HAR NU FYNDAT PÅ REAN!

Innehåller reklam & adlinks för Lekmer

Hej fina du!

Har du haft en bra start på dagen?

Skrattar lite för mig själv här jag sitter med Matheus bredvid mig & vi dansar & lyssnar på Babblarna.

När Babblarna kom så var Ellah & Kidh så stora att det aldrig blev något som kom i deras väg.

Under mina år på Förskolan så har Babblarna varit ett het tema & alla barn har fullkomligt älskat dessa figurer. Hade inga egna barn som visste vilka Babblarna var men ändå kunde jag varenda sång utantill, varenda karaktär & flera timmar om dagen hörde jag barnen på mitt jobb prata om Babblarna.  Var så trött på allt med Babblarna att jag lovade mig själv där & då att skulle jag få fler barn så skulle vi inte ta fram Babblarna.

Och är sitter jag, med Babblarna på tvn & en superglad unge.!

Jag failade ganska så stort måste erkännas! Men vad ska man göra? Dom där små färgglada sjungande figurerna är unika & Matheus älskar dom. & han är ändå ”bara” en bebis. än så länge,,,

Han har ett mjukisdjur ”Bobbo” här hemma som han är så fashinerad över så vi beställde fler figurer till honom att ge bort i Julklapp. Kunde inte låta bli när jag hittade dom på 40% rabatt hos Lekmer.

Var till och med billigare än vad jag fann dom på Ullared, så klart lilleman ska ha fler av sina små favoriter. Säger hon som aldrig skulle ta in Babblar i detta hus… Hahah.

 

Älskar ditt barn Babblarna? Vilken figur är favoriten?

 

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F

    Vi har faktiskt inte visat babblarna än. Hon ör lite över 4 månader.
    Tycker det är svårt med skärmtid. Hur tänker ni?
    Jag anser att hon inte ”behöver” det nu. Och att hon är lila glad för att titta på något annat eller så. Eller bara lyssna på musik eller annat.
    Men ja, det är svårt

    1. Karin

      Detta med skärmar och media till barn är en känslig fråga. Utvecklingen är ju enorm. Jag som är född på 60-talet var lyckligt lottad och utan skärmar under min barndom. Utbudet var minimalt. När jag sedan fick barn hade vi ingen tv. Jag ville verkligen inte att de skulle fastna framför rutan utan leka istället. Att deras fantasi och kreativitet skulle utvecklas. Vi gick på bio och teater ibland, då var det det fest och extra spännande. Idag är ju utbudet obegränsat med tusen kanaler dygnet runt och därtill datorer, plattor och telefoner. Ansvaret ligger förstås på föräldrarna och de vuxna. Men jag står fast vid att små barn inte ska vistas framför skärmar. De ska upptäcka världen och så småningom utveckla kreativitet och nyfikenhet. Barn före skolåldern har inget framför skärmar att göra tycker jag.