Therese Wickman

AMAZING WEEKEND!

Vilken fin helg vi fick tillsammans..

 

I Fredags kväll fick jag & Constantin lite egen tid. Vi var iväg till Nöjeskrogen Eztrad här i Örebro för att äta gott & se deras nya kommande föreställning. Supertrevlig kväll…

Under tiden var alla barnen hemma hos min mamma & det hade gått jättebra. Showen slutade runt 23 tiden men vi valde att hämta upp alla barnen & ta med dom hem, så dom fick sova vidare i sina sängar & sova ut på morgonen..

 

En lugn & mysig start på lördagsmorgonen & vi alla sov lite extra länge. Vi packade sedan in oss i bilen & for iväg till vår kära huvudstad. Det blev en supermysig eftermiddag på Skansen som avslutningsvis slutade med ett par timmar på Mall of Skandinavia & en god middag på Resturang innan vi for tillbaka till hotellet, mös ner oss i sängarna & kollade en stund på tv innan vi somnade helt utmattade.

 

På Söndagen gick jag & barnen ner till Frukosten & tog med oss den upp till vårt hotellrum för att överraska Constantin med frukost på sängen & presenter på fars dag..

Det blev en supermysig morgon, helt utan måsten, bara vi och massa gott att äta..

Avslutningsvis på en helt ljuvlig helg tog vi oss in till City för att gå på teatern Djungelboken innan vi for hem mot Örebro igen…

 

Tycker hösten gör än så himla trött & orkeslös, speciellt i vardagen. Jag blir lite lätt deprimerad, brukar ha huvudvärk ganska ofta & det mesta blir mer ansträngt  än innan. Har det med mörkret, kylan & det gråa att göra?

  Brukar boka in mysiga saker under helgerna så man har något att se fram mot…

 

Hoppas du hade en fin helg.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.