Therese Wickman

HAN BLIR 6 MÅNADER!

Hej & Godmorgon fina du.

Äntligen fredag, tjohoo. !  Favoritdagen på veckan.

Kidh som varit hemma två dagar denna vecka på grund av en enorm förkylning var tillbaka i skolan idag. Det känns skönt att han är fit for fight igen, speciellt då vi ska åka till Stockholm imorgon för att bo på hotell en natt & sedan gå på teater på Söndagen. VI längtar & det ska bli mysigt med hotellfrukost på Söndag & samtidigt fira Constantin på farsdag.

Planen är att vi ska hinna träffa lite vänner & kanske ta ett besök på Skansen. VI får se vad vi hinner med helt enkelt! VI ska inte stressa utan bara njuta av dagarna!

 

Igår blev Matheus 6 månader gammal. Det kan inte vara sant tänker jag. Det kan omöjligt gått ett halvår sedan han föddes. Men det har det ju & det är skrämmande hur fort tiden går, speciellt med en bebis. Om lika lång tid är han 1 år, & med denna fart lär den dagen vara här i morgon…

 

Matheus, aka minibossen som vi kallar honom här hemma har börjat få en stor personlighet & vi kan väl säga som så att han är ganska så envis, han är aktiv, typ dygnet runt, även när han sover rör hans sig mycket & det gjorde han faktiskt i magen också.

Constantin brukar skratta & fråga sig hur det kommer bli när han blir äldre då han kan bli skittjurig rent ut sagt i bland, men så fort man tar på babblarna eller gör som ”han” vill så blir han nöjd igen. Därav namnet minibossen.

Han har nu börjat äta mer mat, gröt till frukost & kvällsmat & mat till lunch, där i mellan ersättning, men mest av allt gillar han att få smaka det vi har på tallriken. Han älskar att äta från oss & skiner upp som en sol & äter med god aptit till skillnad från när man försöker ge honom babymat. Då får man nästan lirka in det i munnen på honom.

 

Han har ganska nyligen kommit upp i krypställning men ålar sig för att ta sig fram, inte framåt utan han kommer bara bakåt.  Han har blivit väldigt nyfiken & det märks att han inte är en liten baby på samma vis längre. Det händer grejor hela tiden med honom & jag vill i panik skrika rätt ut. STOPPA tiden!

 

Grattis på 6 månaders dagen ( en dag försent) älskade minigris, apunge, Monchi, Mathues , vår minisboss!

Hoppas du får en fin helg!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alma

    Åh! Hur kan han redan vara 6 månader? Han är verkligen superdupersöt!
    Måste bara fråga vart ni har fått tag i de pepparkakorna med hål i? Har letat i varje butik men inte hittat dessa! Ha en härlig helg i Stockholm!❤️

  2. Frida

    En fråga. Varför ger ni barnmat på bruk om han hellre vill ha vanlig mat? Kan han inte få äta de mat istället då? 🙂 inget illa, mer en undran