Therese Wickman

NÄR MAN INSER ATT DET FAKTISKT ÄR SUPERVIKTIGT!

I annonssamarbete med Kronans Apotek

 

Ska jag vara helt ärlig mot er så har jag fram till för bara någon månad sedan varit extremt dålig på att ta hand om min hy & mitt ansikte. Vet inte hur många gånger mina vänner varit på mig om att jag måste börja rengöra mitt ansikte & ta hand om det..

Jag har tidigare slarvat så extremt mycket. Jag menar när man tänker efter, hur bra är det egentligen att tvätta ansiktet med enbart tvål & vatten, olika tvålar dessutom & ibland har jag till och med gått & sovit fortfarande med smink kvar i ansiktet. Kanske inte det bästa för huden?

Konstigt kanske med tanke på att jag ändå snart blir 33 år?

Borde medvetet tagit bättre hand om det enda ansikte jag har, speciellt då jag upplever torrhet, synliga porer & rynkor som ploppat upp sista tiden. Paniken när man inser att jag faktiskt blir äldre & att utseendet ändrar karaktär, även om man fortfarande känner sig som 20 år i huvudet.

 

Men jag har helt enkelt inte hittat rätt produkter innan & har jag hittat något jag gillat till en början  så har det varit alldeles för många olika flaskor att hålla reda på att jag efter en kort stund blivit bekväm & struntat i det.

 

Under en månads tid har jag nu provat på ACOs nya hudvårdsserie Pure Glow & äntligen känner jag att jag hittat rätt produkter för mig.

Produkterna jag använder är tre olika produkter men jag behöver bara använda två åt gången.

Jag börjar alltid med Renewing Daily Cleanser som rengör huden från orenheter och smink utan att vara uttorkande. Rengöringsmoussen innehåller salicylsyra som rengör porerna på djupet, och exfolierande enzym som tar bort döda hudceller. Den ska appliceras på fuktig hud och ska verka i en minut innan du tvättar av med vatten.

Är detta på morgonen så fortsätter jag med Purifying Day Cream som är en gel-creme som har en mattande effekt, motverkar orenheter och bekämpar tidiga ålderstecken. Krämen är mild parfymerad och täpper inte till porerna. Den ska masseras in på ren hud varje morgon & på kvällen använder jag i stället  Rebalancing Night Balm för optimal effekt. Den motverkar b.l.a fina linjer…

 

Just nu har ni hela 30% rabatt på denna fantastiska Aco Pure Glow serien hos Kronans Apotek & funderar du på att prova dessa produkter rekommenderar jag att köpa alla tre i såfall då dom arbetar bäst tillsammans & inte en & en.

 

Rabattkoden är THERESE30 & erbjudandet gäller enbart Aco Pure Glow & gäller fram till 14/11, så passa på..

 

Du kommer till erbjudandet HÄR!

 

Ta hand om dig, hela dig!

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.