Therese Wickman

INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG!

Inlägget innehåller reklam & adlinks

 

 

Första advent närmar sig med stormsteg & ingen är gladare än jag. Jag fullkomligt älskar Julen!

Ser att årets första snö kommit på flera ställen i Sverige. Hur underbart är inte det? Vet att många ogillar det, men själv är jag mest besviken att den inte kommit till Örebro än.

Vill ni veta en hemlighet? Jag har redan börjat lyssna på Julmusik, köpt flera julklappar & gjorde igår en beställning på barnens Adventskalendrar dom ska få i år.

Minns ni att barnen fick en paketkalender förra året? Där öppnade dom ett nytt paket varje dag. Vissa dagar var det någon produkt i paketet medan andra dagar så var det lappar med uppdrag för dagen, exempelvis : Baka Pepparkakor, gå på Bio, åka till Pulkabacken osv. En riktigt uppskattad kalender .

I år tänkte jag göra en liknande, men valde att beställa hem Schleich kalenderar som jag tänkt öppna & slå in på nytt att hänga i Paketkalendern. Mina barn fullkomligt älskar dessa hästar & dessa leksaker är en av få som dom faktiskt leker med…

Har tidigare år stått över dessa kalendrar då jag ärligt talat tyckt dom varit lite dyra?

Men nu när jag förvånansvärt hittade dom för endast 189 kr hos Babyland så kunde jag helt enkelt inte låta bli. Det kommer bli perfekt & dom kommer bli så himla glada..

Babyland hade också flera andra Adventskalendrar, både för stora som små & allihopa på REA om ni likt jag är på jakt efter Julmys… Det finns allt från dessa hästar, Playmobil, Lego, Disneyböcker & en hel del annat..

Du hittar alla Adventskalendrar HÄR. 

 

För er som inte uppskattar mina tips & reklam jag delar med er, scrolla bara vidare, & för er som hjärtligt uppskattar dessa tips, varsegod <3

 

Ha en fin dag!

Men låt mig veta, älskar du Julen lika barnsligt mycket som jag, eller är du en Grinchen?

 

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.