HAUL FRÅN GEKÅS ULLARED! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAUL FRÅN GEKÅS ULLARED!

Hej vännen!

 

Jag har fått så himla mycket önskemål från er att ni vill se oss tillbaka på Youtube. Jag vet att rörligt är det “nya” och att det ger mer lära känna feeling än att enbart bara läsa text & se bilder här på bloggen.

Att bli tre barns mamma & få tiden att räcka till har inte varit så lätt. Eller lätt & lätt, jag räcker till för mina barn men har inte haft ork eller tid till att sköta både blogg, instagram samt Youtubekanelen & när jag var tvungen att välja var det tyvärr den som fick bli lidande. Mycket för att det än så länge är min minsta kanal men också för att den tar mest tid.

 

Nu är jag i allefall tillbaka. YEAH!

Jag har spelat in en Haul som det så fint kallas med mina köp från Gekås Ullared.

Är ni intresserade utav att se vad jag köpte & vad sakerna kostade så kan du nu se filmen därifrån.

 

 

Prenumererar du inte på vår Youtube än? , Inte? Skulle jag bli jätteglad om du ville göra det.

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alma

  Jättebra video! Det är som du säger, mycket men inte allt är billigare på Ullared! Kul att ni köpte så mycket böcker! Känns alltid som en bra julklapp till barn!:)

  1. theresewickman
   theresewickman

   Menar du Polarn & Pyret pyjamaserna som alla i familjen har likadan?? Isåfall, NEJ, vi har köpt allihopa för egna pengar 🙂 <3