VÅR HELG VAR MAGISK! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VÅR HELG VAR MAGISK!

Hej vännen!

Här hemma njuter vi utav första dagen på Höstlovet. Dagen till ära gjorde vi i ordning saffransvåfflor med grädde & färska hallon som topping.

Dom stora barnen som annars är i luven på varandra ganska ofta den senaste tiden har lekt konstant med varandra uppe i Kidsh rum utan minsta lilla tjafs. Älskar dessa stunder & njuter av att höra dom leka med sin fantasi. <3

Matheus som sovit bättre ett par dagar slog rekord i uppvak i natt. Från kl 23 vaknade han minst en gång i timmen fram till 6:30 då han inte ville somna om. Hur är det ens möjligt? Tur jag har vår nya kaffemaskin att ta till som räddning 🙂

 

Vår helg har varit fullspäckad, men så himla mysig & fin.

I Fredags eftermiddag var vi till stallet. Älskar att spendera tid i stallet med barnen.  Man blir lugn av att vara kring hästar & nu har en lust väckts inom mig att börja rida igen. Red mycket som yngre men har nu inte ridit på flera år, men känner mig så himla sugen. Har kollat upp information om att det går att rida på Tisdagar för mig i barnens stall. Tycker ni jag bör våga?.

 

I Lördags var vi på dop för min styvsysters lilla son som enbart är 3 dagar äldre än Matheus. Efteråt åkte vi ut till landet hem till min Pappa med hela syskonskaran & våra barn för Halloweenpyssel & middag . I  Söndags stod vi på en Loppis hela dagen & spenderade sedan kvällen i soffan framför en rolig film helt slutkörda , men så lyckliga.

 

I veckan ska vi njuta fullt ut utav lediga dagar, slappa mornar & lite äventyr….

 

Har ni höstlov där du bor?

 

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Theresa

  Klart du ska våga rida igen! Jag tog upp ridningen igen som vuxen för några år sen, ångrar det inte! Fantastisk avkoppling och ett gemensamt intresse med min dotter! Ser att vi dessutom hänger på samma ridskola, jag rider i morgon i föräldragruppen för första gången. Kan tänkas att det blir fler gånger i den så vi kanske ses där någon gång då! 😊

  1. theresewickman
   theresewickman

   Men vad kul, då kommer vi säkerligen att ses. Ska verkligen föröska ta mig ner någon Tisdag för att prova. Hade velat åka ner igår, men barnen var bjudna på Halloweenfest så fick prioretera det istället 🙂 Hur var det att rida? KRAM

   1. Theresa

    Var tvungen att avboka ridningen igår pga krånglande rygg, men hoppas jag har en plats nästa vecka! 😊 Vi ses kanske framöver då! 🐴

 2. Emelir

  Vart rider dina barn? Ser så mysigt ut 🙂 kan också tipsa om att Christiehamns ridklubb har drop-in-ridning på söndagar för alla som behärskar skritt-trav-galopp. Superbra när man vill rida ibland när det passar 🙂