Therese Wickman

NY SPÄNNANDE VECKA & 25% PÅ BARNKLÄDER!

Hej vännen!

 

Ny vecka & denna vecka hoppas jag vi håller oss friska. Kidh blev sjuk en sväng med hög feber i helgen hemma hos sin Pappa men bara en dag, superkonstigt.

Denna vecka är fullproppad av planer. Jag ska b.l.a till Stockholm i slutet på veckan på ett möte, barnen har massa aktiviteter, så som simning, fotbollsträning & Ridskola, jag har en inplanerad dejt med en vän & till helgen vankas Dop, Halloweenpyssel, middag hos Morfar & så ska vi också stå på Loppis under hela Söndagen & sälja av massa saker.

Fullrulle med andra ord. Dock har jag någon härlig känsla i kroppen, jag går & nynnar på Julsånger, köpt några utav barnens juloutfit & planerar in mysiga stunder med Teater, Stockholmsweekend & andra roligheter att se fram emot. Just idag känns livet extra underbart & den känslan ska jag ta tillvara på.

Ikväll åker jag med barnen på deras simning, det skulle tydligen vara klädsim ikväll vilket barnen tycker är extra roligt.

 

Är ni också ute i god tid med att hitta Julkläder så kan jag tipsa dig om att Ellos just nu har 25% rabatt på barnkläder. Klickade hem en julpyjamas till Matheus & julstrumpor till alla barnen.

Du hittar dessa kläder HÄR samt en hel del andra barnkläder om ni må hända inte älskar Julen lika mycket som jag 😉

Ha en fin dag! Hoppas Solen lyser på dig!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej!
    Får man komma med ett önskeinlägg?
    Min son är två dagar äldre än Matheus och jag tycker det är knivigt att veta hur han bör äta på en dag. Han har ätit ersättning sen start, och nu på sistone lite gröt/frukt på morgonen och ibland lite på kvällen om han ätit dåligt med ersättning under dagen. Helst hade han levt på gröt, han ÄLSKAR det – men det går ju inte..
    Hur ser en matdag för Matheus ut – och hur tänker ni med mat nu under hans första år. När bör man gå över mer och mer till vanlig mat, och när kan man sluta med ersättning? Och hur får man i de små liven nog med vätska om de slutat dricka ersättning?
    I en perfekt värld hade jag annat eller gett ersättning för evigt eftersom det är så mysigt men vad gör man när de vägrar?
    Tacksam för tips 🙂