Therese Wickman

VIKTIGT BÅDE FÖR DIG & DIN BEBIS!

I ett annonssamarbete med Moderna försäkringar

Hej vännen!

Kommer du ihåg att jag i somras berättade om vikten av att försäkra sitt barn redan i magen & att när jag väntade mitt första barn Ellah inte ens hade någon aning om att jag kunde det eller att det ens fanns försäkringar för ofödda bebisar..

När jag i mina andra graviditeter fick upplysning om detta så har det för mig varit noga att försäkringen täcker det jag anser vara viktigt, både för mig & min lilla bebis.

När jag var yngre tänkte jag ofta att “det händer inte oss”, men nu när jag är äldre & ser så många nära & kära som drabbas av tragiska saker under graviditeten eller under förlossningen så känns det oerhört viktigt med en bra försäkringen.

En försäkring kan självklart inte hjälpa dit sjuka barn att bi bättre, eller få dig att bli frisk från en eventuell förlossningsdepression men med en bra försäkring kan det vara tryggt att veta att man ändå har rätten till hjälp, att du bl.a. har rätt till ekonomisk ersättning mm & det kan vara till stor hjälp i svåra tiden.

Under min senaste graviditet med Matheus så hade jag en gravidförsäkring tecknad hos Moderna försäkringar. Att ha en bra försäkring till sina barn är enormt viktigt och något jag tror att alla vill ha.

Moderna Försäkringar har en av Sveriges bästa barnförsäkringar enligt konsumenternas försäkringsbyrå. Väntar du barn eller planerar en graviditet?

Gå då in & läs mer om vad Moderna försäkringar erbjuder just dig & din bebis HÄR.

 

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Glöm inte ansa hans ögonbryn så de inte blir så buskiga och växer ihop. Inte snyggt. Allra minst sött på en stackars bebis!

    1. theresewickman

      Ansa hans ögonbryn? SÅ du tycker på riktigt att jag ska plocka ögonbrynen på min 7 månaders bebis? Nej tack! Han duger precis som han är <3

      1. Daisy

        Malin är du på riktigt? Det är ett barn du ser på bilden, en bebis till och med. Fantastiskt vacker dessutom. Klippa håret är en sak om han blir varm av att va tjockhprig eller om de är i vägen eller verkar skava i ögonen men ansa ögonbrynen??

  2. Miranda

    Viktigt även att inte ta första bästa gratisförsäkring.. Det gjorde jag med första barnet – läste inte på så noga vad som ingick utan tänkte att då är ju graviditeten försäkrad iallafall.. Sen fick jag havandeskapsförgiftning, bebis blev prematur och vi fick bo på neo – hade jag valt betalvarianten istället för den gratis hade vi ju fått ersättning för det men nu täcktes inget sånt 🙁

    Vilken fin familj du har! 🙂

    1. theresewickman

      Ja det är superviktigt & något jag blivit förstod med som Äldre & klokare. TÄnkte precis som du innan & hade gratis försäkringar på både Ellah & Kidh, medan med Matheus så visste jag bättre & valde att betala den lilla summan varje månad för att vara skyddad..
      Lät inte som en rolig start för er, jag hoppas ni båda mår bättre idag?

      Tack, fina du!

      KRAM