BÖRJAR GÅ ÅT RÄTT HÅLL! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

BÖRJAR GÅ ÅT RÄTT HÅLL!

Hej vänner! Har ni haft en fin helg?

 

Äntligen är både jag & Matheus feberfria & idag kunde jag för första gången på hela veckan vara uppe & hålla mig till lite vardagssysslor utan att känna mig svimfärdig. Ett par dagar till med lite segare tempo sedan tror jag att vi är tillbaka fit for fight igen.

 

Helgen har bjudit på strålande Sol & det gör mig så himla glad, samtidigt som det gör mig lite ledsen att vi inte kunnat tagit tillvara på den som jag önskat. Ni vet en mysig utflykt till Skogen, grilla, leka i Parken eller ta en lång promenad runt sjön. Fina höstdagar är underskattat. Vilka färger.!

Hoppas du fått njuta av vädret. Har du gjort något skoj?

 

Nu tänkte jag krypa ner hos mini & sova, så hörs vi imorgon!

 

Sov gott! Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons