VÄRSTA VECKAN PÅ LÄNGE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

VÄRSTA VECKAN PÅ LÄNGE!

Vilken jäkla vecka rent ut sagt!

 

I Söndags natt kom vi hem från Grekland & jag var tokladdad att starta upp en ny vecka, Jag kände mig full av energi inför den mörka hösten med en vecka i Grekland i bagaget & jag hade planer, möten, jobb & aktiviteter inbokade. Framförallt var jag förväntansfull att få dela mig mig av våra bilder & äventyr i från Grekland & besvara dom frågor som kommit in..

Istället han vi inte vara hemma i Sverige mer än en halv dag innan jag blev liggandes i 40 graders feber.

Jag har svettats, frusit, yrat & mått förjävligt rent ut sagt & har knappt kommit upp ur sängen….

I början av veckan var jag till och med så sjuk att jag inte ens orkade titta på tv & hela onsdagen sov jag bokstavligt talat bort & jag är så innerligt tacksam för Matehus gudmor som tog honom hela den dagen..

Minns inte sist jag kände mig så här dålig. Hur kommer det sig att man hanterar hög feber sämre som vuxen?

Mitt i allt detta så blev också Matheus sjuk. Jag har tyckt så synd om honom då febern gjort det riktigt jobbigt för honom & han har gråtit, gråtit, vart missnöjd & sovit extremt dåligt..

 

Jag har varit så orkeslös, imorse lade jag upp en film på Instatsory när jag grät, jag var helt slut efter två vakna dygn med en sjuk Matheus som bara gråtit & gråtit samtidigt som jag själv fortafrande varit dålig. Känns viktigt att visa baksidan bakom instagramflödet också tycker jag. Vi alla är människor som helt enkelt känner oss slutkörda ibland & det kan vara skönt att veta att man inte är ensam <3

 

Idag har jag ingen feber, men jag känner mig fortfarande väldigt matt i kroppen, lite yr & har fortfarande väldigt svårt att få i mig mat. Men jag har bestämt mig för att ta med barnen på Showen som planerat i kväll ändå. Jag måste komma ut från huset, få frisk luft & jag har haft så dåligt samvete över att jag legat sjuk hela veckan & att jag inte kunnat spendera något tid med dom stora barnen. Ellah sötnosen har tagit så fint hand om mig, så detta vill jag göra för dom, även om det inte är under dom mest omtimala omständigheter.. Hade helst velat känna mig en anings fräschare & lite snyggare kanske 😉

 

Constantin får bli hemma & ta hand om Matheus så länge….

 

Nu hoppas vi att Matheus snart också blir frisk & att min kropp kommer tillbaka pigg & fräsh snart så jag orkar ta tag i allt som falerat medan jag varit sjuk….

 

Verkar vara många som är sjuka just nu, har du klarat dig?

Några varma & vackra bilder från Grekland…

 

 

 

Ta hand om dig!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ullis

  Blir riktigt bestört när jag ser tvätt kaoset nere i vardagsrummet! Kan inte Constantin hjälpa till?!?! Okey att han jobbar om dagarna men hemmet är ju även hans.

  1. Rebecca

   Men herregud! Om du blir så bestört kanske du kan åka och tvätta högen?! För när Constantin kommer hem från jobb så kanske han har annat att göra för familjen så som läxor för ellah och kidh, laga mat, plocka undan mat, ta hand om Therese osv. Det glädjer mig att Therese kan lägga ut en bild där det finns en tvätthög, men det gör mig så ofantligt förbannad när du blir bestört av en tvätthög och måste kommentera det på ett negativt sätt!!

   1. Jennie

    Håller helt med dig Ullis. Även om han hjälper till med tex läxor, laga mat osv så hinner man slänga in tvätt i tvättmaskinen. Hur fasiken klarar alla ensamstående föräldrar som blir sjuka av att fixa allt?

    1. Rebecca

     Det ska jag berätta då jag varit ensamstående, man fixar inte allt. Du har stökigt och man har absolut tid att slänga in en tvätt men sen ska den ut, hängas upp och vikas. Det är inte ett moment i att städa och varför är det så hemskt att ha tvätt p golvet?!

 2. Ivona Andersen

  Sänder krya kramar o styrka💕. Det är nog min mardröm att bli så dålig och min lilla plutt. Han har precis varit snorig utan feber o bara tre veckor gammal, panik över rs virus var hög.
  Trevlig lördag o hoppas att ni får det mysigt trots sjukan💕💕

Annons