SPRUTANDE ELD & KÄND FRÅN TV! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

SPRUTANDE ELD & KÄND FRÅN TV!

Inlägget innehåller reklam för Eztrad

 

På Fredag ska vi överraska barnen..

Båda barnen, framförallt Kidh har varit väldigt intresserade utav Magi & tycker att det är superhäftigt. Kidh har själv två trollerilådor här hemma & försöker lura oss med sin Magi då & då & är snabb med att lära sig nya trick.  En kille som Kidh fastnat lite extra för är en ung kille vid namn Daniel Kane. Han var med i tv programmet Talang för ett år sedan & det var där vi först såg honom. Någon som minns honom?

 

 

Iallefall så ska han tillsammans med Nöjeskrogen Eztrad här i Örebro nu under Oktober månad på Fredagar & lördagar bjuda på en sprakande show. En show som tydligen ska passa både för vuxna & barn. TIll skillnad mot deras andra fantastiska shower där man kanske mestadels går vuxna i sällskap med varandra, även om det förekommer familjer då & då så ska denna show allså rikta in sig lite mer på familjen & det stora sällskapet , kanske ett stort sällskap med olika åldrar som vill uppleva en god tre rätters middag samtidigt som man får njuta av en fantastiskt show?..

 

Jag har inte berättat detta för barnen än utan tänkte överraska dom på Fredag morgon.. Vet några som kommer hoppa av glädje. !

 

 

 

Är du kanske också intresserad utav att gå på showen? Kanske väntas ett stort firande av någon som fyller år?

Jag tänker så här, om vi gillar showen & genuint känner att vi kan rekommendera den så kan jag dela med mig av en rabattkod till er som ni kan använda om ni vill köpa biljetter till Showen?  Låter det bra?

Vill du läsa mer om showen så gör du det HÄR på deras hemsida.

Lovat att uppdatera er på Instastory på Fredag om vårt besök. Har hört rykten om eld & flygande fåglar i lokalen. Kan bara gissa mig till hur fashinerade ungarna kommer vara,,,

Ha en fin kväll!

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Vill också se mer “vanliga” inlägg bara samarbeten just nu. Förstår att du måste ha sånna också men det blir inte lite roligt att läsa om dom flesta inlägg är samarbeten. Mer vanliga önskar 😅❤️

    1. Alma

      Spelar väl ingen roll om det är ett samarbete eller ej? Kul att läsa vad de ska göra oavsätt. Hoppas ni får en bra trollerishow!

Annons