JAG HAR TAPPAT BORT MIG SJÄLV! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

JAG HAR TAPPAT BORT MIG SJÄLV!

Jag vet inte vart jag ska börja eller ens formulera mig i skrift.

 

Känner att jag inte riktigt varit ärlig mot mig själv på senaste tiden när det kommer till mitt jobb inom sociala medier. Känner att jag tappat bort mig själv, min glöd, min kärlek & vad jag brinner för.

Förut använde jag min blogg som min dagbok, rakt av. Folk gillade mina nakna & öppna inlägg & till skillnad mot många andra så målade jag inte upp en perfekt fasad.

Känner att jag tappat mig själv, mina nakna inlägg kommer mer & mer sällan & istället samlar jag på alla känslor & tankar inom mig.

Jag har svårare att öppna mig, dela mina tankar & har blivit mer stressad & pressad i mitt arbete.

 

På instagram ser jag konkurrenter som ökar i snabb takt, måste hänga med, bli större , nå ut till fler. Detta är ändå är mitt jobb & som betalar mina räkningar. Vill vara målinriktad & jag vet vart jag vill. Men i allt detta i all hets som förekommer på sociala medier är det lätt att tappa bort sig själv eller jämföra sig med andra ,

Den som är jag har försvunnit mer & mer i jakten efter att försöka ge er det ni vill ha istället för att sprida det jag själv står bakom…

Har en blandad följarskara & jag har försökt göra alla nöjda, hela tiden. En del vill ha kreativa bilder där jag går utanför ramarna, medan andra hatar dessa bilder, slutar följa mig & vill ha mer “äkta” bilder från vårt liv. Känner att jag måste hitta tillbaka till mig själv, hitta vad jag brinner för & strunta i att försöka tillgodose alla andra, för det kommer int hålla i längden.

Sista tiden har sociala medier bara gett mig ångest & jag funderar på att ta en paus för att hitta mig själv igen….

 

Tack för att du finns!

 

Puss & kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Fina Therese.
  Du ska bara vara den härliga människa du är o förmedla det du brinner för att förmedla.
  Vi som älskar att följa dig o se det du förmedlar kommer fortsätta med det. De andra kan man tyvärr både ha o mista. Men försök hitta tillbaka till dig själv igen på alla sätt du kan, för så mycket fantastisk o härlig MåBra energi som du sprider den ska du känna själv oxå.
  Ta hand om dig själv o din fina familj❤

 2. Malin

  ❤️
  Har följt dig länge och det känns som din instagram styrs mer och mer av samarbeten vilket jag personligen tycker är tråkigt att se på. Det känns inte äkta. Saknar den ”gamla” Therese! ❤️
  För mitt i alla perfekta bilder lyser det igenom att du inte mår bra och det mår ingen bra av att se. Vi vill ju inte se dig må dåligt! 😢
  Jag själv har en ”vanlig” instagram. Jsg samarbetar inte med någon och det är mina vänner som följer mig. Och jag lägger ut det som jag vill visa i min vardag. Vet inte vad jsg vill säga med detta mer än att jag förstår om du tappar dig själv mitt i alla samarbeten och att göra fina bilder så att du ska passa in. Låter fruktansvärt jobbigt om jag får säga det! Och det är ditt jobb… men då kanske du ska byta bana. Fortsätta med bara ett jobb. Så som vi ”vanliga” har det. Det du faktiskt är mammaledig ifrån.
  Umgås mer med dina barn på ett sätt som DU vill! Utan att företag ska sponsra och bestämma vad NI ska göra. Och lägg ut det du vill på sociala medier. De som är äkta.
  Tycker synd om dig att du känner som du gör ❤️ För såklart var det ju aldrig din tanke att det skulle bli så här.
  Hoppas du hittar rätt väg tillbaka till det som känns rätt för dig och din familj.
  Kram på dig ❤️

 3. Chris

  Jag har också följt dig sen du va med i ensam mamma… personligen gillar jag äkta vanliga bilder som inte är uppstyrda, Men förstår hur du känner, det är ju din inkomstkälla och det är nog lätt att jämföra sig med andra. Ta en paus om du har möjlighet, njut av din familj. Det går inte att ta fel på att du är lycklig med familjen och mår bra med dom. Så låt inte detta påverkar ditt riktiga liv. Att må bra och va lycklig är det viktigaste. Ha en skön semester.! Och lägg upp exakt vilka bilder DU tycker om och som känns bra❤️

 4. Mikaela

  Fortsätt vara du genom att dela med dig av dina tankar och funderingar. Bry dig inte om hur andra influensers formulerar sig eller vad dom skriver om och publicerar. Din blogg och ditt instagramflöde ska vara unikt för dig och kännas bra för dig ingen press från andra. Det som gör dig unik från alla andra är just att du är så ärlig och naken i dina inlägg och låter oss följare få ta del av dina med och motgångar precis så som livet är. Det gör i alla fall att jag känner att de är betydligt mycket mer äkta än andra som försöker försköna allt och bara delar med sig av allt de “fina och piffiga” i livet. Så fortsätt vara precis som du är, för du är grym och en sån förebild! Ta en paus när du behöver, de behöver vi alla när de blir lite för mycket! Hoppas du hittar tillbaka till sig själv snart, gör det som får dig att må bra för de förtjänar du! Kram ❤

 5. Anna

  Jag tog bort min facebook för en dryg månad sen. Aldrig mått bättre. Verkligen hittat mig själv & försöker nu uppfylla en gammal dröm genom att skriva en bok! ( Med en 1 o en 3 åring hemma går det inte fort men drömmar får ta tid) Ta en paus, ta ut mammadagar istället så du har en inkomst. Jag tappade bort mig själv efter barn 2, du hittar tillbaka ❤💪

 6. Ida

  Vet du! Du.duger och är bra precis som du är!! Men jag ska vara ärlig och säga att det känns som att du.den senaste tiden kopiera andra större konton än är din egen. Bläddrar man på instastory eller i flödet känns det som det är kopiering..
  Var bara du! Skriv från hjärtat. Det tycker jag gör din unik och bra!
  Hoppas att du kan hitta kraft och dig själv. ❤❤

 7. lina A

  Har inte följt dig så länge började följa dig när du var gravid med M eftersom vi väntade barn ungefär samtidigt😊 jag älskar ditt konto, ett öppet och verkligt konto som visar både de bra och dåliga sidorna i livet.. verkligen en inspiration! Du verkar vara en underbar mamma till dina barn❤️ Kan förstå att man lätt tappar sig själv i dagens stressiga och hysteriska samhälle ta en paus om du och familjen känner för det och sätt alltid er själva först😊 väntar här så länge❤️

 8. Lina

  Har inte följt dig så länge började följa dig när du var gravid med M eftersom vi väntade barn ungefär samtidigt😊 jag älskar ditt konto, ett öppet och verkligt konto som visar både de bra och dåliga sidorna i livet.. verkligen en inspiration! Du verkar vara en underbar mamma till dina barn❤️ Kan förstå att man lätt tappar sig själv i dagens stressiga och hysteriska samhälle ta en paus om du och familjen känner för det och sätt alltid er själva först😊 väntar här så länge❤️

 9. Linda F

  Viktiga tankar och insikter. Det är lätt att “tappa bort sig själv” i bruset av det yttre, speciellt såsom vi lever idag, Sociala medier och högt tempo i samhälle. Då är det viktigare än någonsin att försöka ta hand om vår “inre eld”. För gör vi inte det, är risken att den slocknar tillslut. Har följt dig sedan EMS och inspireras av dig. Inspireras av din sårbarhet, din öppenhet, din glädje och omtänksamhet. Även hur fin du är med dina barn. Ta hand om dig Therese! / Från en som känner igen sig.

 10. Linda

  Viktiga tankar och insikter. Det är lätt att “tappa bort sig själv” i bruset av det yttre, speciellt såsom vi lever idag, Sociala medier och högt tempo i samhälle. Då är det viktigare än någonsin att försöka ta hand om vår “inre eld”. För gör vi inte det, är risken att den slocknar tillslut. Har följt dig sedan EMS och inspireras av dig. Inspireras av din sårbarhet, din öppenhet, din glädje och omtänksamhet. Även hur fin du är med dina barn. Ta hand om dig Therese! / Från en som känner igen sig.

 11. Vickan

  Jag har följt dig sedan ensam mamma-tiden och har alltid uppskattat dina ärliga inlägg väldigt mycket <3 kan tänka mig att det är lätt att tappa bort sig själv i influenser-världen i jakt på likes och följare. Hoppas du hittar tillbaka till dig själv snart <3