SPRIDER MINA LÄSARE KÄRLEK ELLER HAT? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SPRIDER MINA LÄSARE KÄRLEK ELLER HAT?

Ni har bevisat ännu en gång att ni finns där när jag behöver er.

Tusen tack för all hjälp & råd när det kommer till Matheus mage.

Vi har bytt ut Lactulosen då den gav Matheus gaser & smärta i magen & har i stället tagit till Rapsolja att hälla i hans ersättning som så många tipsat om & det verkar peppa peppa fungera. Han är fortfarande ganska trög i magen men bajsar nu oftast varje dag, eller varannan dag utan att bli förstoppad.

En fundering som jag förmodar att ni har svaret på?

Hur länge ska man fortsätta med oljan & ska man ha i den varje gång han dricker en måltid?

 

 

Ni ska veta att jag brukar skryta om er när folk frågor om mina följare är snälla & ödmjuka eller om jag har läsare som sprider hat som så många andra influensers råkat ut för.. Säger att ni är bäst & att ni stöttar, peppar hjälper & kommer med råd om jag behöver & det känns tryggt att skriva till er!

Tack, för att du finns!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Det är säkert olika från barn till barn, vi hade olja i varje flaska. Tiden får visa vad han klarar av, om jag inte minns helt fel hade vi olja väldigt länge i flaskan. Sen när Flisan började äta vanlig mat och vi såg att det började vara jobbigt med bajset kokade jag egen plommonpure eller gav päronbltar som hjälpte.

  2. ML

    Har inte läst dom andra kommentarerna men en liten klick messmör är också ofta bra för magen. När mina små var i Matheus ålder rörde jag ner en tesked i ersättningen 1gång/dag 🙂