DET HAR UNDERLÄTTAT MÅNGA MIDDAGAR FÖR OSS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET HAR UNDERLÄTTAT MÅNGA MIDDAGAR FÖR OSS!

Inlägget innehåller reklam & adlinks

 

Kan inte förstå hur fort tiden går, speciellt bebistiden.

Känns på riktigt som om Matheus föddes igår & snart blir han fem månader. Under dessa 5 månader har det hänt så himla mycket. Hade glömt bort hur mycket som egentligen sker på så kort tid när dom är så här små.

Från att ligga helt still som nyfödd, gny, sova & äta till att jollra, skratta, rulla runt, äta gröt & frukt, leka med sina leksaker & vara en helt annan än var han var för bara några månader sedan…

 

När Ellah & Kidh var små införskaffade vi oss en Tripptrappstol när det var dags för dom att börja äta, runt sådär 5-6 månader gamla,  Tycker dom stolarna är så himla bra då dom också går att använda så långt upp i åldrarna. Tror Kidh hade sin till han blev 5,5 år gammal.

Men det har uppenbarligen hänt en hel del sedan dom var små i utvecklingen så nu kan dom användas redan som nyfödda.

I ett samarbete med Babyland fick vi hem deras Insats som passar att sätta på Stokkes Tripptrappstolar & det har underlättat väldigt mycket för oss. Nu har Matheus kunnat vara med oss vid matbordet när vi ätit frukost, middagar och likande istället för att ligga i vagnen, på en filt på golvet eller i en babysitter.. Jag som Mamma har uppskattat detta väldigt mycket, att vara bebisen nära men ändå ha armarna fria till att njuta av måltiderna med min sambo & mina andra barn.

Denna Insats passar sig från nyfödda & upp till dom själva kan sitta, då tar du bort Insatsen & låter barnet i stället sitta på stolen med en bygel som hjälp. Fullkomligt älskar Stokke & alla funktioner.

Denna är en av mina favoritprodukter under Matheus bebistid..

Jag vill också förtydliga en gång för alla att jag aldrig rekommenderar produkter, tjänster eller företag som jag själv inte tycker om eller står bakom, oavsett samarbete eller ej.. <3

Ser nu på bilderna att han inte ser så liten ut längre, haha, liten börjar bli stor, go & rund <3

Har du varit på jakt efter en sådan här insats eller funderat på en så kan jag nu glädja dig med att den just nu finns under REA, men ser att det inte är så många kvar, så vänta inte för länge..

Du hittar den HÄR.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. theresewickman
      theresewickman

      Visst är dom bra. Trodde helt seriöst att det var två ännu en onödig pryl i babyvärlden, men oj så fel jag hade.. Denna har vi haft så mkt nytta av! KRAM