Therese Wickman

MIN FINA KIDH, SÅ ENORMT STOLT ÖVER DIG!

Igår var jag till Kidhs skola & hade utvecklingssamtal tillsammans med honom & hans lärare.

Gick därifrån med sådan stolthet att jag kände hur det brände bakom ögonlocken. Så fina ord läraren hade att säga om honom & det gör mig innerligt stolt att höra att han är en sådan bra kompis, till alla. 

Han hänger på bra i skolan & har lärt sig att läsa & skriva helt själv, respekterar alla individer, låter ingen hamna utanför, vågar säga till när något känns fel , hackar inte på grupptryck eller hamnar i trubbel & jag är så stolt så jag spricker.

Det är det här jag har jobbat så hårt för, att få han att förstå att alla är perfekta precis som dom är & att alla människor är olika men att alla ska behandlas med lika stor omsorg & respekt. Kidh om någon har hela tiden valt att gå sin egna väg, trots att kompisar har retat honom när han ville bära leggings, eller att han går emot dom flesta andra killarna i klassen när han älskar att åka till sin Ridskola, en gång i veckan & det gör mig glad att han varit så stark & trygg i sig själv att han inte låtit detta ändrat vem han är & vad han brinner för..

Kidh är enligt läraren en varm, go & genuin fin kille som alla vill vara kompis med!

 

Du älskade unge, som jag älskar dig!

Ikväll är det Ellahs tur att gå på utvecklingssamtal & känner jag henne rätt kommer jag gå därifrån minst lika stolt & varm i hjärtat, för det finns nog ingen omtänksammare & ödmjukare unge en henne.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.