Therese Wickman

VILKEN HELG & MATHEUS BLIR 4 MÅNADER!

Vilken helg det varit & vilket nervöst avslut med partivalet.

Kan det bli mycket jämnare, frågan är hur detta kommer sluta!?

Tror dock att Rött kommer vinna tillslut även om jag själv hoppats på ett byte med Alliansen i ledningen..

 

I helgen har dom stora barnen varit hemma hos sin Pappa så vi passade på att äntligen ta tid till att storresna i uteförrådet & det har verkligen tagit hela vår helg. Hur mycket skit samlar man egentligen på sig? Saker man ställer in som man tänker: ” någon gång kanske detta kommer till användning igen” & så hittar man sakerna flera år senare fortfarande på samma ställe.. Nu valde vi att slänga det mesta på tippen men samlade också vi upp en hel hög med prylar som vi kommer försöka sälja.. Tänkte boka tid på en Loppis här i närheten. Känns skönt att ha det gjort & nu kan släppa den bördan på axlarna 🙂

 

Förutom en hel del slit med resningen, Sushidejt  & filmmys med Constantin i Lördagskväll så har också Matheus fyllt 4 månader i helgen.

Tror steget mellan 3-4 månader varit störst & det känns som om det hänt en hel del i hans utveckling.

Han vill inte längre amma utan dricker ersättning ur flaska, han har börjat smaka på gröt, potatis & lite frukt & hittills verkar det mesta gå ner med god aptit.

Babygymmet & alla leksaker har äntligen blivit en stor hit & han spenderar gärna tid nere på golvet, både på mage & rygg & vänder sig nu från mage till rygg & snart även åt andra hållet.

Hans egna händer måste vara godast i världen för dom är mer inne i munnen än utanför 🙂

Matheus har blivit väldigt nyfiken & vill gärna vara med där det händer vilket gjort att hans sovstunder på dagarna blivit betydligt kortare.

Han är för det mesta en väldigt glad unge & protesterar oftast bara när han är hungrig eller väldigt trött.

Han har under en två veckors period sovit väldigt dåligt på nätterna. Krånglar, tappar nappen, vill ha tillbaka nappen, rör sig mycket & sover allmänt oroligt. Läste att det händer mycket i utvecklingen i steget till att bli 4 månader & det är vanligt med dålig sömn. Tack & lov har han efter att vi bytte från babynappar till den större storleken börjat sova bättre. Förmodligen en slump att det kom samtidigt, men jag är glad oavsett anledning så man kan få börja sova lite bättre igen.. Ett par uppvak per natt räcker gott & väl 😉

 

Mammas lilla Monchi, oj så jag älskar dig <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.