Therese Wickman

VILL VARA PIGG & FRISK!

Det är så himla typiskt.

Känns som om hemmet sakta fallerar , tvätthögen är enorm, allt jobb jag behöver ta tag i med mina sociala medier bara läggs på hög & glädjen som jag annars brukar känna blir bara en stor ångest , stress & press..

Jag brukar aldrig vara sjuk, eller aldrig och aldrig, men väldigt sällan iallafall. Just nu mår jag som en påse skit. Kommer ni ihåg att jag blev matförgiftad förra veckan & låg sedan med magont & illamående nästan hela veckan? Lagom när helgen kom & jag blev frisk så kände jag igår kväll att jag började få väldigt ont i nacken & det är för mig ett tecken på att jag är på väg att bli dålig. Mycket rätt vaknar jag idag upp med halsont, smärta i nacke & kropp & allmänt trött & slö…

 

Ska jag inte bara få vara frisk ett tag så jag kan ta ikapp med allt som bara blir liggandes? Får panik av att bara vara utan att få vara mig själv, en vecka var svårt nog, men en vecka till & ännu mer kaos omkring mig.

Någon som har tips på en dunderkur?

Fler som redan blivit drabbad av höstens alla baciller ?

 

Puss & Kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Riv ingefära (ganska mycket, typ 1/2 DL) och blanda det med råjuice! LOVAR att det är super effektivt. Varje gång jag börjar känna mig förkyld dricker jag det 2 ggr om dagen och det gör att förkyldningen inte bryter ut. Det är jätte stark och bränner i halsen när du dricker men det är de VÄRT ❤️

  2. Lotta

    Ja fy. Här började jag förra veckan med halsfluss och lagom till medicinkuren va klar så fick jag dunderförkylning.

  3. Ulrica

    Ja vi har inte heller börjat roligt. Vi har redan haft magsjuka 2 omgångar och är nu förkylda sen vi började jobb, skola och dagis den 20:e augusti ? Krya på er!