DET ÄR URGULLIGT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET ÄR URGULLIGT!

Lilleman drabbades av sin första förkylning i veckan & likaså Kidh, men peppar peppar så känns det som om båda är på bättringsvägen. Jag är glad & tacksam att febern höll sig borta & att det enbart var snoriga näsor.

Tänk att det enbart han gå en vecka tillbaka på skolan innan sjukdomarna började komma..

Liten börjar runda på sig ordentligt, så himla gosigt!

Han trivs numera bra i sin säng & sedan en vecka tillbaka så har han faktiskt somnat där för kvällen & sover  fram till någon gång mellan 2-4 då han gärna vill komma över till vår säng & mysa.

Att han nu vill använda sin säng som tidigare mestadels bara stod & samla damm gör det roligare att handla fina & mysiga sängkläder. Vad sägs om det här ovan som jag hittade bland höstnyheterna hos Jotex, visst är det urgulligt?

Visste du att i ett samarbete med Jotex har jag nu fått möjligheten att dela med mig av en unik kod enbart för mina följare. Använder du koden THERESEJOTEX20 så får du 20% rabatt på hela sortimentet inne hos Jotex. Passa på, för koden gäller enbart fram till nu på Söndag 2 September.

Nu ska jag krypa ner i sängen, se ett avsnitt av familjen Annorlunda &  hålla tummarna för en god natts sömn, för i morgon åker vi iväg på weekend, mer om det imorgon 🙂

Sov gott!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.