BLEV SÅ HIMLA FÖRVÅNAD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BLEV SÅ HIMLA FÖRVÅNAD!

Inlägget innehåller reklam & adlinks för Cubus

 

Jag har mina favoritbutiker när det kommer till att handla kläder till barnen & ska jag vara ärlig brukar inte Cubus vara med på den listan så tro mig om jag blev förvånad när jag bokstavligt talat föll för varenda babyplagg dom fått in som höstnyheter. Vill ha ha ha…..

 

Seriöst, hur fina är dom inte?  

Fler bedårande plagg hittar du HÄR!

 

Blir garanterat att jag lägger en höstbeställning på kläder till Matheus nu när mammapengen kommer in på kontot. Han om någon växer i en raket fart så han behöver verkligen kläder. hade glömt bort hur snabbt dom växer dom små, han är redan inne på sin tredje storlek på kläder & jag tyckte nyss han föddes”?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.