Therese Wickman

VI KOMMER AVSLUTA LOVET PÅ GOTLAND!

Har inte den här sommaren sprungit iväg så säg?

 

Minns när Matheus var nyfödd & jag såg en lång sommar framför mig & alla små utflykter vi skulle göra, all tid jag skulle ha att vara spontan med mina vänner, alla mysiga kvällar vi skulle ha på baksidan osv, men så plötsligt är sommaren snart förbi & jag upplever att jag inte ens hunnit med hälften av det jag såg framför mig. Sommaren har varit väldigt fin ändå, missförstå mig rätt, men jag önskar jag haft några fler veckor kvar av sommaren, tur vi ska till Gotland nästa vecka & njuta in i det sista innan vi kommer tillbaka bara en dag innan skolan & vardagen startar igen…

 

Min Morfar är fån Gotland från början, tyvärr lever han inte idag men jag vet att när vi var små så åkte vi ofta dit på semester med honom, men nu har jag inte varit där på jättelänge & Gotland är en plats jag känner så mycket kärlek till så det ska bli ljuvligt att få spendera sista veckan på lovet där.

Vi har hyrt ett hus där, jag & min vän Sofia & ska bo där tillsammans med våra barn medan våra karlar jobbar.

Vi har några inplanerade små mysiga utflykter vi hört väldigt väldigt gott om, men ni som varit där får jättegärna tipsa om dom där magiska smultronställena vi absolut inte får missa!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Pannkaksträdet strax norr om Visby är så mysigt o kul. Man får steka pannkakor på gjutjärnspanna över eld o barnen får leka runt kring ett stort träd med massa skojiga saker.
    Nisseviken på södra Gotland är en mysig badplats som har väldigt varmt o skönt vatten samt mysig resturang med lite surf/chill tema!
    Glassmagasinet i Visbyhamn har enormt stort utbud på glsss,mums!
    Lekparken i Almedalen är hur skojig som helst!

  2. Matilda

    Älskar Gotland? ni måste såklart besöka fårö. Fina stränder och raukar. Sen är blå lagunen ett måste om det är fint väder:) Ni måste även besöka Gotlands strumpfabriks affärer i Visby. De är livets bästa strumpor?

  3. Alexandra

    Lummelundagrottan och Blå lagunen (om det är fint väder). Glassmagasinet i Visby, inget för den som har svårt att bestämma sig då de har 319 olika smaker enligt deras hemsida. Kolla på raukar är väl nästan givet också. Krusmyntagården om man vill köpa kryddor. Kränku i Visby, om man är en tedrickare och vill köpa lösviktste.