MAGISK GRUVA GÖMD I SKOGEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MAGISK GRUVA GÖMD I SKOGEN!

Det regnande nästan hela gårdagen men temperaturen var fortfarande hög så när det framåt eftermiddagen slutade att regna tog vi en spontan liten utflykt.

Efter ungefär 40 min i bil kom vi fram till en helt magiskt plats! Kan fortfarande inte begripa att vi har så vackra platser i Sverige & hur har jag kunnat missa detta ställe i hela mitt liv?

Kalkbrottet vi besökte i Fredags var vackert men inte i närheten av så vackert som detta, enligt mig vill säga.

Här var det dessutom väldigt lite folk, lugnt & låg undangömt i Skogen, precis som man vill ha det på ett fantastiskt Smultronställe.

Hade det inte vart för att jag själv blev tipsad om detta ställe hade jag nog behållt infon för mig själv 😉 Men det skulle kännas fel gentemot er då även jag nyligen fick informationen.

Kalkbrottet ligger bortanför Nora, mot Lindesberg & söker du på Kalkbrott i Nora så hittar du det på Gps.en!

 

Om du tar en utflykt hit, låt mig gärna veta vad du tyckte?

 

Puss & Kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nicolina

    har också varit där, på midsommar för två år sen. heeelt magiskt vackert! men upplevde då att vattnet kändes kallt. kanske var varmare nu? 🙂

  2. Madde

    Det där är min absoluta favoritplats. Min mormor hade en stuga i närheten så har varit där varje sommar. Nu är stugan såld och jag bor långt bort men nån gång vill jag till baka dit. 🙂 det ser ut att vara rätt mycket vatten, stenen under utan brukar man kunna sitta på över ytan. 🙂