SOM EN FISK I VATTNET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SOM EN FISK I VATTNET!

Som vår lilla kille älskar att bada..

Det har varit perfekt att ta ett dopp då & då i vår lilla spapool som ändå har en varm & behaglig temperatur, men nu när Mathues snart blir 3 månader gammal & vädret har varit så pass varmt så vill han även bada i poolen hemma hos sin Mormor.

Under dessa mysiga stunder så har jag saknat att ha honom i något så han får röra på sig & känna känslan av att vara fri i vattnet.

Badpuffar är han alldeles för liten för & likaså en sådan där badring som man sitter i Dock gillar jag dom inte så mycket då det inte ger samma känsla som att bada. Minns att jag hade en sådan till Ellah & där kom bara halva kroppen i vattnet.

Constantin tipsade mig om en badring man sätter runt barnens nacke som är väldigt populär att använda i andra länder. Har b.l.a sett flera bebisar simma i sådana på filmer från USA men tyvärr har jag inte hittat dom i Sverige utöver en svensk webbshop & där kostade dom 399 kr styck, vilket kändes lite väl dyrt!?

Till vår glädje hittade vi en sån här badring vi letat efter när vi var på vår resa förra veckan som vi köpte med oss hem.

Igår fick vi tillfälle att prova den & vilken succé det blev. Matheus fullkomligt älskade den & jag höll på att börja gråta av kärlek när han sprattlade & hoppade med sina små ben i vattnet med ett stort leende på läpparna..

 

Någon frågade mig om det verkar oskönt för honom? Inte det minsta, snarare tvärtom.

Håller huvudet tryggt ovanför ytan & öven om det kan se otäckt ut, som om han hänger i huvudet så gör han inte det 🙂 Det är som med puffar på armarna, inte gör det ont i armarna för att dom flyter ovanför ytan? 🙂

 

Köpte med mig några extra hem då jag vet att efterfrågan varit stor hos några utav mina vänner. Så skulle du vilja köpa en så skicka mig ett DM på instagram eller ett mail så fixar jag det!

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. theresewickman
      theresewickman

      Följer du mig på Instagram? Kanske kan jag lägga upp en film på instagramdirect hur jag tar på & av den? KRAM