Therese Wickman

VAD TYCKER DU?

Inlägget innehåller adlinks

 

Jag har letat efter nya utemöbler till vår baksida, eller vår lilla Oas som jag så fint kallar den men har inte hittat några, eller rättare sagt jag kan inte bestämma mig för vad vi vill ha.

Igår kom jag in på Furniturebox hemsida och fick se att dom hade Högsommaryra & rear ut massor utav möbler & jag tänkte att jag kanske borde slå till?

Vet dock inte om jag bör satsa på en loungegrupp eller mer åt matgrupp hållet. Vad tycker du?

Här är ett ”litet” urval ur deras enorma sortiment.

 

Du kommer till Sommarrean HÄR!

Har ni en altan där du bor, vad har ni i isåfall för möbler?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda gustafsson

    Vi har en hörnsoffa med högt bort o så 2 stolar mittemot. (Jysk) då kan man både äre o slappa i samma möbel, ett av mina bästa köp??

  2. Maggda

    Vi har en grupp med soffa och två fåtöljer samt bord i trä, där sitter vi och äter och fikar. Sen har vi en hörnsoffa med lågt bord, brukar ligga där och kolla på ipaden. Sen ute har vi glasbord och stolar som vi har ätit och fikat vid. Har en stor altan och större delen är med tak, därför kan vi ha tre olika grupper.

  3. Maggda

    Vi har en grupp med soffa och två fåtöljer samt bord i trä, där sitter vi och äter. Sen har vi en hörnsoffa med lågt bord, brukar ligga där och kolla på ipaden. Sen ute har vi glasbord och stolar som vi har ätit och fikat vid. Har en stor altan och större delen är med tak, därför kan vi ha tre olika grupper.

  4. Mallan

    Så du menar på allvar att du råkade hamna på en sida och idag har ni ett samarbete? Undervärdera inte dina läsarnas intelligens. Gör GÄRNA reklam men få det inte att verka som en slump….

    1. Alma

      Bara för att Therese länkar en sida måste det inte vara ett samarbete. Det finns faktiskt något som heter att tipsa!

      1. theresewickman

        Precis, & i detta inlägg ville jag be om tips & råd då jag har SÅ svårt att bestämma mig för vilken typ av grupp vi vill ha till uteplatsen.. KRAM

    2. theresewickman

      Jag har ingen samarbete med detta företag?? När det är ett samarbete skriver jag det alltid tydligt i texten. Däremot innehåller inlägget adlinks, vilket jag också skrivit tydligt överst i inlägget?

      Inlägget i sig är en väldigt ärligt & inte taget ur luften. Vi är på jakt efter nya möbler & ville fråga er om råd 🙂
      Sänder dig en stor kram så kanske du kan bli på lite bättre humör. Kram kram

  5. Ulrica

    Vi har en loungegrupp med parasoll till. Där är skönt att bara ligga och slappa eller sitta och mysa. Sen har vi ett matbord under en paviljong. Vi älskar att äta ute och tycker det är lättare för barnen att sitta i en stol vid ett bord att äta. Och så är det skönt att ha bordet under paviljongen så man får skugga när man äter

    1. theresewickman

      Det är lite precis i dom tankarna jag gått också . Det slabbas så när vi försöker äta ute vid loungegruppen vi har nu att vi undviker att äta där.. Kanske borde satsa på en matgrupp ändå?

      1. Ulrica

        Precis så tänker vi också. Vi har 3 barn på 7,4 och 2 år. Den minsta kan absolut inte äta bra i soffan ?

  6. Anna

    Vi har en lounge soffa, med högt bord, så det är lätt att sitta och äta där och även ligga och slappa i soffan ?