Therese Wickman

VÅR MIDSOMMARHELG!

Vår Midsommar var underbar!

På förmiddagen packade vi i ordning väskorna & begav oss ut på landet hem till barnens Morfar. Väl på plats tog vi sällskap med Morfar & hans fru över till mina kusiner & resterande släkt på Pappas sida.

Så länge jag kan minnas har vi firat Midsommar tillsammans & det är en stor tradition som fortlöper år efter år.

En riktig Klassisk Midsommar med massor av nära & kära,  Sillunch, femkamp, Jordgubbstårta, dans runt Midsommarstången & musiktävlingar. En sådan Midsommar jag älskade som liten & drömde om att kunna ge mina egna barn <3

 

Vi gick inte tillbaka till Morfars hus förens runt kl 1 på natten & sov sedan länge på Midsommardagen. Vi blev sen kvar hela helgen ute på landet där vi njöt fullt ut tillsammans med alla mina syskon & syskonbarn.

Är det någonstans jag kan släppa allt & slippa min inre stress som jag alltid har så är det här ute. Man får perspektiv på vad som verkligen betyder något i livet & det är lugn & ro & tid med familjen!

Det är så himla fridfullt & lite som en dröm att vakna upp med sjön som utsikt & barnen som springer barfota, åker båt, fiskar, skrattar med hela kroppen & badar tills dom blir som russin. Det kallar jag sommarlov!

 

 

Hoppas din Midsommarhelg var minst lika fin som våran!

 

Puss & kram

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.