Therese Wickman

UNIK RABATTKOD GER DIG UPP TILL 50% ENDAST IDAG!

I ett stolt samarbete med Smartphoto har jag nu fått äran att dela med mig av en unik rabattkod till dig som ger dig förtur att shoppa på deras Rea på 50% rabatt på utvalda fotoprodukter.( Måndag ).

 

Hos Smartphoto kan du hitta mängder utav personliga varor. Allt från Canvastavlor, foton, till personliga muggar, kylskåpsmagneter, tröjor, almanackor & otroligt mycket mer. Perfekta presenterna om du frågar mig & vem vill inte bevara fina bilder fulla av kärlek på familjen?

Hos Smartphoto hittar ni b.l.a barnens Schema/belöningssystem som jag delade bild på tidigare i våras, som ni gillade så mycket..

Så himla rolig grej & som gör det både enklare för dig som förälder & för barnen att komma ihåg vad dom ska göra varje dag. Här hemma får Ellah & Kidh alla pantburkar/flaskor att panta & sedan pengarna att dela på om dom gjort uppgifterna som stått under veckan..

 

I förra veckan överraskade vi också barnen med en varsin personlig mugg. Det är ofta det småtjafsas vid matbordet vem som ska ha vilket glas eller mugg, så jag tänkte att en varsin mugg med deras namn på & med fina bilder var en perfekt present. Den är inte bara fin utan det sluter nog också fred på dom där småbråken dom kan ha, speciellt på morgonen 😉

 

 

På baksidan av denna mugg finns det ett fotokollage med bilder på Ellah & på framsidan ser ni Ellahs namn samt en teckning hon målade för ett par år sedan. Tyckte det var ett roligt sett att bevara fina barnteckningar på än att bara ha dom i en hög här hemma i något skåp. Gjorde en likadan till Kidh, fast med en teckning målad av han såklart 🙂

 

Den unika rabattkoden är THERESEBLUE & gäller fram till i morgon. Kika in deras enorma utbud HÄR & välj dina favoriter!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.