Therese Wickman

MITT HJÄRTA FYLLS AV VÄRME!

Ser tillbaka på bilderna vi tog ett par dagar innan barnen fyllde år & mitt hjärta fylls av en enorm glädje & värme.

 

Dom sista åren har vi haft som tradition att ta födelsedagsbilder med sifferballonger på barnen som kommer vara roligt & fint att se tillbaka på år efter år. Önskar jag kunde varit klok nog att ta sådana här bilder redan när dom var småttingar, men dessa tankar fanns inte hos mig då & det ångrar jag så bittert. Det enda jag kan lära mig från detta är att vara med från start med Matheus i stället 😉

 

Ni är många som frågat vart jag beställt dessa ballonger samt den stora ballongpelaren vi hade på barnens kalas & det har jag gjort från Ballonglandet. Jag bad dom också fylla dessa ballonger med Helium & knyta ihop med andra ballonger som jag valde färger på som en slags bukett.  Tyckte det blev fint till fotograferingen 🙂

Tyckte det var väldigt smidigt att man också hade möjlighet att beställa sina ballonger med Helium så man slapp fixa det på egen hand..

 

Ballonglandet har mängder av ballonger + Kalasartiklar att välja på. Visste ni att dom b.l.a har gående ballongdjur? Kidh hade älskat en sådan hund på sin födelsedag, tyvärr såg jag det alldeles för sent, men till nästa år så….

 

I ett samarbete med Ballonglandet har jag nu fått möjlighet att dela med mig av en unik kod för dig & dina vänner. Om du uppger ”Therese” vid din beställning så får du 15% rabatt på hela deras utbud ( dock ej Heliumkit då dom redan är billigast i Sverige på det) ..

Kika in på hemsidan & se deras enorma utbud & om det är något du skulle vilja beställa till födelsedagen, dopet, partyt, Bröllopet, babyshowern eller annat unikt tillfälle.

 

Önskar dig en fantastik dag!

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Hej therese!
    Jag undrar vart dina fina byxor kommer ifrån som du hade på dig på din senaste video?
    Du är så himla fin skall du veta!
    Kram