DET KANSKE BLIR FLER BARN ÄNDÅ! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET KANSKE BLIR FLER BARN ÄNDÅ!

Sista dagen vi hade alarm ställt för i kväll har barnen skolavslutning & vi har en hel sommar att se fram emot!

Det ska bli så underbart skönt att slippa dessa tidiga mornar, väcka Matheus för att hämta & lämna Ellah & Kidh i skolan,

I stället kan vi ta varje dag som dom kommer & det är en sådan befrielse & jag ska njuta av varenda ledig dag tillsammans med barnen!

 

Nu håller vi tummarna att regnet håller sig borta så vi kan njuta av avslutningen utomhus som planerat!

Det ska stekas Pannkakor & packas matsäck inför i kväll men först ska jag & barnen förbi bilhandlaren & kolla på en ny bil. Har insett att vi måste skaffa oss en ny bil, det är alldeles för trångt i baksättet med tre barn & det är bara bökigt varenda gång vi ska någonstans med bilen. Just nu lutar det åt en 7 sits bil, vilket känns helt galet. Trodde aldrig jag skulle behöva en sådan stor bil, men vi behöver utrymme & en 5 sits känns faktiskt alldeles för liten, speciellt nu när vi också börjat prata om fler barn 😉

 

När är det skolavslutning där ni bor? Har ni haft eller är det senare i veckan?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Lämna in Er bil på verkstad och koppla bort krockkudde fram. Så kan ni ha en bilstol där. Så sitter ni övriga i baksätet. Bättre ibland att skynda långsamt så man hitta rätt bil.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Det kan vi göra med en enkel knapptryckning, men det är väldigt trångt om en vuxen ska sitta i baksätet tillsammans med två bilstolar. Vi skyndar långsamt, vi har vart runt & tittat på flera olika, vi känner oss för & tar prisförslag på alla olika bilar för att i slutändan välja den som passar oss bäst 🙂 tack för omtanken!! KRAM

 2. Madeleine

  Härligt med ett helt sommarlov ledigt. Vi har kört några 7 snitsiga bilar genom åren. Den bästa tycker ja har varit på plats mässigt och priset så har de varit Fiat freemont. Bra platser längst bak oxå inte trångt. Tips bara!

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ni är många som tipsat om Fiat Freemont, men när jag besöker Fiats hemsida så ser det ut som om dom slutat sälja dessa bilar, eller 7 listiga över huvudtaget?

   KRAM

 3. undrande

  Det är väl dags att fundera på det när femte barnet är på väg. Fjärde är ju bara en månad Ha inte så bråttom med allt ta det lugnt. Constantin måste ju få lov att smälta allt. Han är väl inte så impulsiv som du. Ha en bra sommar.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Impulsiv som jag? För det första har vi inte planerat att skaffa barn just nu, men då Constantin önskar fler barn, (läs Constantin, ej jag) & nu när vi planerar att skaffa en ny bil så måste vi också tänka hur framtiden kanske ser ut om några år, då tycker vi båda två att en 7 sitsig kanske ändå är att satsa på, speciellt då vi redan nu upplever en 5 sitsig bil som trång.. Men om de blir fler barn eller ej är inget vi vet nu…. Ha en fin sommar

 4. Madde

  Vi letade en 7sits men som inte skulle bli för ”bufflig” och stor som en ”buss” men även en 7sits där vuxna får plats bra vid dem två sätena som fälls upp bak. Kort och gott.. vi köpte oss en Fiat Freemont, kan varmt rekommendera denna! Och den drar inte alls mycket! Med deras dvd i taket som är standard i deras bilar gör de väldigt enkelt för barnen med film efter resorna osv.

 5. Jennie

  Vi har 4:a barn och två stora hundar.Vi har en Chrysler Grand Voyager 7-sits,den är rymlig och bra.Vi använder mest vår volvo v70 då 17-åringen sällan åker med.

 6. marie

  Vi kollar också på 7sits bil och våra familjer ser lika dana ut. Har tre barn. 8, 9 och 1år.

  Imorgon, fredag, har min dotter avslutning och bonusdottern hade redan igår. Ska bli underbart med looooov.

 7. Sandra

  Vi har haft vår Skoda Kodiaq i lite mer än 1 år nu, men 5-sitsig, och den är helt grym!! Grannen hämtade hem sin 7-sitsiga för en vecka sedan och de är också supernöjda så den rekommenderar jag verkligen! Mycket bil för pengarna.

 8. Weronica

  Vi har en Ford S-Max (7sits) och vi är nöjda. Dock litet utrymme om alla 7 sätena är uppfälda. Men oftast åker vi bara 5-6st!! Lycka till med bilköpet 😉

 9. Marika

  Härligt med sommarlov 🙂
  Kände med att jag behövde större bil ned tre barn! Har en volkswagen turan som jag rekommenderar starkt. Är väldigt rymlig och har har sju säten men där jag själv just nu bara använder fem och har de två längt bak nerfällda för större bagageutrymme. Inga problem att få plats tre personer i baksätet 🙂
  Kram och hoppas bi får en härlig sommar! 🌸

 10. Lotte

  Jag som var nöjd med 3 fick en 4a i höstas, säger som mannen “vilken jävla tur han inte dra ur” haha jag fick ju världens finaste lillkille❤
  Min lilla tjej tar sommarlov efter imorn på förskolan och de stora slutar skolan på fredag.
  https://lotte4.blogspot.se

Annons