Therese Wickman

Vilken magiskt helg!

Vilken underbar helg vi haft!

 

I Lördags sken solen & temperaturen visade hela 30 grader i skuggan så jag packade i ordning matsäck & så åkte jag & barnen i väg till Sannabadet som öppnat för säsongen för att spendera hela dagen där.

Constantin som hade tid för lagning av sin bil var väl inte helt pepp på att missa denna utflykt med oss, men förhoppningsvis kommer det fler sådana här dagar i sommar.

. Jag var lite smått orolig innan vi får i väg hur det skulle gå att åka med barnen helt själv till ett badställe, men det gick bra & det visste jag ju egentligen. Barnen är vana vid att ta ansvar, kanske lite mer än andra barn då dom varit vana vid att enbart ha mig som ”förälder”, dom har världens längsta tålamod & är vana vid att hjälpas åt, så det var inga problem trots ett barn till..

Som jag njöt denna dag & när jag satt där på filten & tittade på Ellah & Kidh som badade & hade Matheus sovandes i vagnen bredvid mig så sköljde en våg av känslor över mig. Jag kände mig som världens lyckligaste & kände sådan tacksamhet över mina ungar!

 

I Söndags hade vi minst lika bra väder & det var dessutom Kidhs födelsedag. Denna dag spenderade vi hemma, vi njöt av lugnet , badade i poolen som barnen fick i present & vi avslutade helgen med minigolf efter önskemål från födelsedagsbarnet..

 

Denna helg har verkligen känts som semester. Helt ljuvlig!

Nu räknar vi ner, endast 3 dagar kvar innan barnen går på ett långt & härligt sommarlov!

 

Har ni haft en bra helg?

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Vad kul o mysigt med poolen! ? Men har för mig att du skrev innan att du inte få har pool på din baksida?!

    Matteus är ju såå otroligt söt! ?
    Trevlig sommar!

    1. theresewickman

      En större, eller rättare sagt djupare pool som vi egentligen vill ha får man inte ha så vi fick nöja oss med denna. Men så länge vi har någonstans att svalka oss så är jag nöjd 😉