UNIKT ERBJUDANDE ENDAST IDAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

UNIKT ERBJUDANDE ENDAST IDAG!

Så har vi redan kommit till sista Maj & i morgon börjar sommaren på riktigt även om det känns i luften som om Sommaren kom för flera veckor sedan 🙂

Som avslutning på denna fantastiska & soliga månad så vill jag i samarbete med Babyland erbjuda dig 15% rabatt på hela deras sortiment ( gäller ej rean & visa utvalda produkter) om du uppger koden Theresewickman15 & denna kod gäller enbart idag!

Har du planerat att köpa en vagn, en resesulky till sommarens äventyr, en födelsedagspresent, en doppresent eller andra Barn & babysaker så passa på & lägg din beställning idag för att få rabatt på ditt köp 😉

 

Du kommer till deras hemsida HÄR

 

Hoppas du haft en fin solig dag <3

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Koden ska fungera? Har själv varit inne & provat, tyvärr verkar koden dock strula vid köp av Bilstol Besafe? Vet inte om vår mellanhand glömt informera mig om att rabatten EJ gäller detta varumärke, men har mailat direkt till babyland & försöker får till en bra deal för mina följare då det tråkigt nog måste skett ett fel. Men på alla andra produkter som ej är på Rea ska rabatten funka på? <3

  1. theresewickman
   theresewickman

   Var själv inne & provade och den funkade? Vad för produkter har du försöka beställa+? <3