Therese Wickman

VI BYTER FÖRMODLIGEN NAMN PÅ MATTHEO!

Dom senaste dagarna har bara sprungit förbi.

Det har varit avslutning på kören för Ellah med uppvisning för oss föräldrar, Bvc besök, tandläkarbesök, Kompiskalas här hemma mm. Det känns att man lever om man säger så 😉

 

Bvc besöket i veckan för lilleman gick jättebra. Han har sedan sin födelse för två veckor sedan växt 2 cm & gått upp från 3540 men en dipp ner till 3380 upp till 3905 gram. Han har börjat mulla på sig rejält!

Tänk så fort dom växer, det går alldeles för fort om du frågar mig. På dessa två veckor har har redan börjat ändra utseendet i ansiktet, vara mer vaken, han lyssnar & iakttar & man ser hur han formar läpparna & försöker ljuda.

 

Vi funderar också mitt i allt att byta namn på Mattheo. Det var ett namn vi pratade om & bestämde innan han föddes & nu när han är här känns det inte riktigt 100%, det känns lixom fel när jag kallar honom det.

Vi får tänka vidare & så återkommer jag med vårt nya val eller om vi behåller hans nuvarande. Men det lutar åt ett annat namn vi nu testar på, det känns mer rätt för både mig & Constantin & lite mer självklart att det är han. 🙂

Hoppas du får en fin dag! Här ska vi packa väskan & åka ut till min Pappa på landet där det väntas bad, grillning & fem kamp med familjen <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Jag måste fråga dig om igångsättning… svara bara om du har tid, förstår att du är i bebisbubblan 🙂
    Jag är i v 39+1. Har haft hemska förvärkar i 10 v, foglossning, navelbråck med mera…. nu är jag så jäkla less och knäckt och vill bli igångsatt. Vet att jag är öppen 4 cm och allt är mjukt & moget enligt bm. Men hur bär man sig åt? Vart vänder man sig? Jag pratade med en kvinna på förlossningen förra veckan men hon sa bara att en igångsättning är att glömma om det inte är fara för liv….? Känner mig SÅÅÅ uppgiven. Har gjort fyra hinnsvepningar hos bm men helt utan resultat…..
    Kram

  2. Angelika

    Älskar namnet Zion ? Min son heter Loui de älskar jag också hade vi fått en till kille så hade de blivit Zion

  3. L

    En fråga, är du ensamstående? Det står så när man läser om dig. Första gången jag är inne och har inte läst så många inlägg men förstår att du nyss fått barn och ser en kille lite längre ner. Blir lite förvirrad. Pappan, kan du inte berätta lite om honom, om ni är ihop eller om det nyss tagit slut, ja vad vet jag som inte vet nått.