DET MÅ VARA MYSIGT FÖR DET MESTA MEN OCKSÅ INTENSIVT VISSA STUNDER! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET MÅ VARA MYSIGT FÖR DET MESTA MEN OCKSÅ INTENSIVT VISSA STUNDER!

Godmorgon!

Idag ska vi på besök hos BVC för ny vikt & längd. Ska bli spännande & se hur mycket han växt på dom här två veckorna, i mina ögon har han växt enormt & man ser hur hans kinder & ben börjar bli alldeles runda & goa. <3

 

I går var en riktig klängdag från Mattheos sida. Det var bara mammas famn som dög och där var han nöjd & belåten. Jag önskar SÅ att jag bara kunde stanna upp & njuta av dessa dagar. Dagar där han bara vill vara nära, tanka kärlek & mysa. Men någonstans blir jag också enormt stressad, stressad över att inte räcka till & att saker ändå måste göras & det gör mig frustrerad när jag känner mig låst.

Missförstå mig rätt, jag älskar mitt lilla penntroll & spenderar gärna all tid med honom, men jag har också två barn till, som igår också var hemma då Ellah varit dålig & att då inte ens kunna laga en snabb lunch utan att han behöver vara i famnen, eller att kunna hjälpa Kidh med sina skor, eller ta en snabb dusch eller gå på toaletten. Ja ni med bebisar vet vad jag pratar om 😉 Hur mysigt det än må vara för det mesta så finns det ögonblick  där det också kan kännas väldigt intensivt.

 

I dag är dom stora barnen åter tillbaka i skolan så idag är det bara jag & lilleman <3

 

Ni är många som frågat om vårt Babynest & om vi är nöjda?

Vi är mer än nöjda & det är för mig en gåta hur jag klarade mig utan ett med Ellah & Kidh som bebisar. Vårt kommer från Yournest & dom har så himla mycket fina Babynest att det gjorde det jätte jättesvårt för oss att besluta oss för vilket vi tillslut ville ha.  Dom har också så du kan special beställa så det blir precis hur du själv vill ha det.

 

Hoppas du får en fin dag!

Gillar du mina inlägg får du gärna trycka på hjärtat!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Jag säger bara bärsjal eller ergobaby, men bärsjal är skönare, du måste köpa! Bebis nöjd på dig & du har två händer fria & kan göra allt! Laga mat, städa, allt! Storasyster här var 1 1/2 år när lillebror kom, som aldrig sov utan mig på 6 mån, hade inte överlevt utan bärsjal!

 2. Becka

  Kan inget annat än hålla med i de du skriver. Min minsta är 2 månader och henne syskon är i samma ålder som Ella och Kidh, man känner sig hjälplös vissa dagar över känslan att man inte räcker till, att fixa en vardag i början med större syskon är en sport 😂 komma i tid med en bebis som vill äta hela tiden… omöjligt 😂🙈 Grattis till erat underverk så kul att läsa din blogg😃

 3. Therese

  Amen sistah! Har en liten som är född 24 april och två killar som är 6 och 8! Lillen vill inte ligga ner nånting bara va i famnen. Får dåligt samvete men så är de väl med allt. Snart springer dom också ifrån oss 😂😂

 4. Helene

  Hej Therese!
  Måste skriva och verkligen tacka för en jättemysig blogg!
  Kommenterar inte så ofta men läser alltid.
  Du skriver så ärligt och verkligen visar hur det vardagliga livet kan vara!
  Din förlossningsfilm.. herregud så ärlig o fin! Som jag grinade😊
  Tack än en gång för att vi får följa med i ditt liv!