Therese Wickman

EN UNDERBAR LÖRDAG!

Tidigt i Lördags styrde vi bilen mot Gävle & älskade Furuviksparken.

Hela bilresan dit gick över förväntan & det räckte med ett stopp för att sträcka på benen & ge lillebror mat.

Furuviksparken är helt klart min favoritpark av alla olika Zoo runt om i Sverige. Det är långt i från störst & dom har kanske inte mängder utav djur, men sådär alldeles lagom många & du kommer djuren så mycket närmare här än någon annanstans.

Kamelerna kan du klappa & ge mat, Lemurerna kommer dig riktigt nära om dom är på det humöret, ormarna ligger ”fritt” inne i Regnskogen & i år fick vi också chansen i från eventbolaget som bjöd in oss att få hålla i en varsin orm. Ungarna tyckte det var jättespännande men också lite småläskigt.

Förutom djur så erbjuder parken också en fantastik utsikt ut över havet på deras Äventyrs Ö, en Ö som dom i flera säsonger spelat in tv programmet Wild Kids ,ett program som barnen följer slaviskt.

Naturen i Parken är helt fantastik, det är lugnt & harmoniskt & så finns det också ett Tivoliområde med en hel del karuseller både för små som stora samt en scen där det varje Lördag under hela sommaren kommer vara uppträdanden. Vi hade turen att tajma Samir & Viktors konsert & vi kunde avsluta en perfekt Lördag med att Shuffla allihopa i knallblå himmel & strålande sol. Då kände man livet inom sig 🙂

 

 

Funderar ni på en utflykt i sommar med familjen så rekommenderar jag verkligen Furuvik. Dom har också en Camping precis tätt intill parken med havet som granne om ni vill bo över några nätter.

 

Vilken park i Sverige är din favorit park?

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Va mysigt ? Blir nog en tur dit i sommar. Kolmården och Astrid Lindgrens värld är favoriter i vår familj ☺