Therese Wickman

FÖRLOSSNINGSFILM FRÅN START TILL MÅL!

Har börjat skriva ihop min förlossningsberättelse, men det tar längre tid än planerat med en bebis som gärna vill vara nära, mest hela tiden.

Lyckades i allefall idag klippa ihop filmen från förlossningen & herregud vilka flashbacks jag fick.  Tänk så fort allt ändå gick när första riktiga värken väl satte igång & vilket stöd han var min älskade sambo. .

Filmen är väldigt intim & ni får verkligen följa med från start till mål <3

 

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla Alexandersson

    Ha ha, jag ÄLSKAR C min när du klämmer hans hand precis när bebisen kommer ut och hur han gnuggar den sedan, helt klockrent! Power- Therese!

  2. Anitha

    Oj så fin video. O va duktig o stark du är…❤️ Såå fin liten kille..Grattis er alla! Kram?

  3. Linnéa

    Oj så intimt å rörande! Fint att du delar med dig. Tänkte tillbaka på mina förlossningar å tårarna rann när han äntligen kom ut! Bra jobbat ?

  4. Elin

    WOW! Vilken fantastisk film. Fint att ni delat med er av denna upplevelse, tårarna bara rinner. Stort grattis till er. ?

  5. Amanda

    Men alltså finaste ni! Fick lov att gråta några tårar här och minnas tillbaka till mina förlossningar och hoppas på att få uppleva minst en till! Finaste i livet att få och kunna bli mamma!
    Tack för att du alltid så ärligt delar med dig! Njut nu av bebistiden och varandra!

  6. Elin

    Grattis! Så äkta på alla sätt o vis! Man tänker tillbaka på sina egna förlossningar o känner med dig – både smärtan o glädjen! Kul följa !

  7. Petra

    Så fin förlossningsfilm, lipa som tusan, är själv beräknad om 4 veckor och blev nu ännu mer taggad och längtar ännu mer tills det är min tur? tack för att du delade med dig❤

  8. E

    Vilken fantastisk film, tårarna sprutar här med. Fast med ångest under värkarna. Väntar nr 2 med bf 16 juni. Vad heter låten på slutet?

  9. Camilla

    gud. när du hade så ont ville jag bara krama om dig. oj va ja grina när han väl kom ut. . Grattis igen till er❤❤

  10. caroline

    så helt underbart., stort grattis:):).. han föddes samma dag som min åriga dotter:):). väntar själv en bebis oxå som kommer i augusti så längtar ännu mer nu tills våran lilla e här,

  11. N

    Oh jösses!!!! Jag grinar som en gris här, alla känslor kommer på en och samma gång. Jag kände nog varje värk och gråten o lyckan som kommer om vartannat när den precis kommit ut.
    Underbar film, tack för att du delger oss!
    Den tog mig tillbaka till min förlisning för exakt 1 år sen:-)

    Kram på er!

  12. Johanna o

    Tack för att du ville dela din upplevelse. Är själv mamma till tre. Min yngsta är 10 månader. Nu sitter jag och gråter till din film, är så fantastiskt att vara med om sitt barns födelse. Starkt jobbat!! Njut av tiden, som går alldeles för snabbt. Kram

  13. Johanna

    Tack för att du ville dela din upplevelse. Är själv mamma till tre. Min yngsta är 10 månader. Nu sitter jag och gråter till din film, är så fantastiskt att vara med om sitt barns födelse. Starkt jobbat!! Njut av tiden, som går alldeles för snabbt. Kram

  14. Veronika

    Så underbar film! Brukar inte vara så känslig och speciellt inte när det kommer till att andra föder barn, men herregud vad tårarna sprutar! Tack för att du delade med dig! ❤️

  15. Pernilla

    Helt underbar förlossning, du var sååå duktig. Skrattade så tårarna rann när C grimaserade och försökte räta ut sina fingrar i slutet. Stackarn det måste gjort ont på honom ? lycka till nu hela familjen kram ???

  16. Ann

    Jättefin film. Modig du var som födde vaginalt efter dina tidigare kämpiga förlossningar. Du är bara helt fantastisk.

  17. Emilia

    Vilken fin film! Bästa känslan i världen när man får hålla dem för första gången, stort grattis!!

  18. Anna

    Känner så igen mig från min egen igångsättning för drygt 7 veckor sedan.
    Sitter & minns tillbaka med min lilla tjej sovandes i mitt knä och tårarna slutar inte rinna. Obeskrivlig kärlek och en så häftig upplevelse. Om än jobbig och smärtsam förstås. Tack för att du delade med dig! <3

  19. Maria 7barns mamma

    Helt otroligt vad en kropp kan få så mycket kraft när bebisen ska ut, jätte fin förlossningsfilm? den känslan när bebisen är född är ju helt otrolig upplevelse., är själv i v.34 nu..

  20. Jojo

    Bästa känslan när man hör dom skrika och man får bebisen hos sig. -det här var känslomässigt minst sagt, helt fantastisk vad du. Grattis till er alla . Kram

  21. Anna

    Åh vilken film! Tack för att ni delade med er ❤ så fint! När han kom ut grät jag som bara den, gick inte att hejda. Både för att det var så fint men också för att jag själv är gravid i v.34 och har detta framför mig ☺

  22. Mariette

    Tack Therese för att vi fick vara med på din förlossning, det var så fint. Gud vilken smärta du måste ha haft, såg så ut när den lille skulle komma ut. Jag fick tårar så fint det var. Min dotter ska snart bli mamma för första gången o jag blir mormor för första gången, det ska bli så roligt, tänkte att jag o farmor ska vara med på förlossningen. Hoppas att allt gick bra efter kameran stängdes av. Lycka till med den lilla bebisen. Tack än en gång.

  23. Emma

    Åh vad fint ? kastades tillbaks till min förlossning när jag såg hur ont du hade! Och sen kom tårarna när han kom ut ❤ så vackert ?

  24. Jane

    Tårarna rinner här också kan jag lova! ❤️ Så vacker film och så häftigt att ha och kunna se tillbaka på. Underbart! ❤️ Nu blir man minst sagt sugen på en tredje liten bebis. ? Stort stort grattis till er! ?

  25. Elin

    wow… vilken fin film.
    och såå du kämpade. jag känner igen mig man får minnen sen sin egen förlossning.
    bra jobbat! fina ni är! Grattis till supergullig bebis Matteo.
    från trebarnsmor Elin i Örebro.

  26. Lovisa

    Så fantastiskt att se, tack snälla för att du delade med dig av detta! Jag började gråta. Vilket underverk! <3

  27. Viktoria bergh

    Gud tårarna bara rann.. kände verkligen med smärtan för dig+! Och lyckan när bebis kom! Man såg verkligen glädjen och stoltheten hos din käre man ♡♡♡ Grattis

  28. Viktoria

    Gud tårarna bara rann.. kände verkligen med smärtan för dig+! Och lyckan när bebis kom! Man såg verkligen glädjen och stoltheten hos din käre man ♡♡♡ Grattis

  29. Malin

    Gud vad fint och magiskt ögonblick! Så fantastiskt att få följa med på eran resan ? Grymt jobbat av er alla ?? Fina Mattheo???

  30. Emma

    Vilken vacker film!! Har gåshud över hela kroppen och tårarna rinner nedför kinderna! Stort grattis till er!

  31. Emma

    Vilken vacker film!! Har gåshud över hela kroppen och tårarna rinner nedför kinderna! Stort grattis till er❤️