Therese Wickman

RECEPT PÅ ISLATTE SAMT NERVÖS ÖVER ATT BLI LÄMNAD ENSAM!

Hej vännen!

Efter att ha fixat i ordning Ellah & Kidh inför skolan imorse så gick sedan jag & Mattheo tillbaka & lade oss i sängen & där låg vi sedan i nästan tre timmar. Vi myste, sov, han åt & så sov vi lite till. Det var förmodligen precis vad vi behövde för det gav mig energi, energi jag inte känt av dom senaste dygnen 😉

 

I eftermiddags & i kväll har vi njutit på baksidan av det fina vädret & bara varit. Barnen sprang runt & lekte med grannbarnen & hade vattenkrig med Constantin medan jag & Mattheo satt i skuggan & njöt av en Islatte.

Islatte kan vara lite av det godaste som finns sådana här varma dagar & det är så himla enkelt & lätt att göra.

Det enda du behöver göra är att ta kaffe som svalnat & frysa in som iskuber & när du sedan möts av en sådan här varm & härlig sommardag så fyller du upp ett glas med kall mjölk & tar ut dina frysta iskuber med kaffe från frysen & lägger i glaset. Wips så har du en iskall Iskaffe!

Imorgon återgår Constantin till jobbet då han har lite kurser inom jobbet som ska utföras. Ska vara ärlig & säga att jag är lite nervös, nervös över att ensam varje morgon ta hand om alla tre barnen, rodda i alla lämningar & hämningar, matlagning osv med en nyfödd i huset. Det går säkert fin fint, eller det är jag säker på att det kommer göra, men det har varit underbart med en extra vuxen hemma dessa dagar när vi fått en helt ny vardag att bli vana vid <3

 

Hoppas du haft en fin dag?

Puss & Kram

 

( Gillar du mina inlägg får du gärna trycka på hjärtat )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Åååh, islatte!! ? Är gravid i vecka 32 och det har varit min craving i två veckor, måste ha minst en varje dag ? Jag kör avsvalnat (koffeinfritt) bryggkaffe, isbitar, mjölk och sen lyxar jag till det med en skvätt kaffe-syrup i smaken irish cream eller caramel. Dör lite varje gång ?

  2. Janette

    Åh såg så himla gott ut! Måste nog brygga lite kaffe nu i kväll & frysa in sen 🙂

    Lilla Mattheo är helt bedårande 🙂 blir själv sugen på nr2 nu extra mycke ?

    1. theresewickman

      Tycker jag absolut att du ska göra. Så himla enkelt men läskande gott under dessa varma somriga dagar!
      Åhh tack, måste hålla med dig, han är helt bedårande. Förstår jag att du blev, kanske ska satsa på en till då? 😉 KRAM