Therese Wickman

INGEN SÖMN INATT PÅGRUND AV ORO INFÖR DAGENS IGÅNGSÄTTNING!

Ingen chock att jag inte fått någon sömn i natt.

Är det något jag är dålig på så är det att koppla bort känslor & tankar, speciellt när jag behöver sova. Det spelar ingen roll hur trött jag är, utan har jag något som oroar mig eller något jag grubblar på så kan jag verkligen inte sova. Antar att jag inte är ensam om det?

Har legat & tänkt på dagens Igångsättning & det är många tankar som snurrar i mitt huvud. En hel del oro, en oro över att det ska vara fullt på förlossningen & jag ska behöva åka hem för att vänta ytligare, eller att tappen fortfarande kommer vara ganska omogen trots hinsvepning, blödningar & värkar & att det i sin tur gör att förlossningen kommer ta flera dygn.

Jag vill känna mig 100% laddad & redo inför förlossningen men vågar fortfarande inte förbereda mig för mycket för risk att bli besviken, så man är kvar där i ett mellanläge & vet inte riktigt vilken ben man ska stå på eller vilka känslor man ska låta komma fram.

Längtar efter att få komma in på vår bokade tid nu på morgonen för att få mer klartecken i vad som kommer att ske. Kommer det hända idag? Kommer det finnas plats på Förlossningen? Kommer min livmordertapp vara mogen, eller vilken metod kommer vi använda oss av?

 

Vi är i allefall redo, så redo vi bara kan bli över att träffa vår efterlängtade son. Snart, snart så ses vi & jag är så himla nyfiken på om du har hår, vem du är lik & hur stor du kommer vara.

Tusen tack fina ni för alla lyckönskningar. Återkopplar så fort jag vet mer.

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hoppas att allt går bra för dig. Jag är så spänd och nyfiken på att höra hur det går, men jag förstår samtidigt att du kanske inte ha ork eller möjlighet att uppdatera just nu.?

  2. Helene

    Lycka till!! Följer dig och är så uppspelt och förväntansfull! Haha ändå känner jag inte dig.
    Snart snart har ni er lilla guldklimp!

  3. Liza Weiner

    Är så glad och förväntansfull ?? alltid kul när andra ska ha barn och se alla nyfödda söta bebisar på instagram m.m följt dig i flera år nu och gråter nästan av lycka att ni snart har eran son hos er. Syskonen är säkert lika förväntansfulla som ni är. Så förbannat kul rent ut sagt ??♥️ Vet ju själv hur mycket man längtade då jag gick 9 dagar över tiden. Håller tummar och tår att lillen kommer till världen idag ???