FÖRLOSSNING PÅ G! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FÖRLOSSNING PÅ G!

Hej & godmorgon vännen!

Det var rent omöjligt för mig att somna i natt & det kanske inte är den bästa uppladdningen för dagens eventuella igångsättning. Men hur lätt är det att sova när man vet att man idag kanske ska genomgå en förlossning?

Kände mig som ett ivrigt barn kvällen innan Julafton & hur mycket jag än ville sova & slappna av så snurrade hjärnan i högvarv & vid 5:30 när Constantin gick upp till jobbet gav jag upp 🙂

 

Min tid på sjukhuset är inte förens i eftermiddag så fram till dess ska jag & barnen kolla film & mysa & jag ska också se till att kolla igenom allt en sista gång, packa barnens väska om dom skulle behöva sova borta & se till att ha med en andra liten väska till oss, för om det inte blir igångsättning idag så kommer vi fira Valborg utomhus hela kvällen på Stora Holmen & då kan det vara skönt med lite tjockare kläder att ha med sig.

 

Är så spänd inför eftermiddagen att jag har svårt att sätta ord på känslorna. För det första känns det så overkligt att det faktiskt är en bebis jag har i magen & som vi snart kommer få träffa. Jag har lixom inte riktigt hunnit ta in att jag ska bli småbarnsmamma igen?

Sen att inte veta om jag kommer genomgå en förlossning eller ej gör det svårt att förbereda sig till 100%, för en del av mig vill vara helt förbered,, mycket i och med den rädslan jag känner sedan Kidhs förlossning, medan den andra delen inte vill bli besviken & i stället tänker att det inte kommer bli av i dag.. Ja ni hör ju hur förvirrad jag låter 😉

Oavsett om jag blir igångsatt idag eller inte så kommer det vara skönt att få reda på om kroppen börjat mogna & hur vi i isåfall går vidare från idag, vilket det nya datumet kommer bli osv. Dock kan jag med handen på hjärtat säga att jag kommer känna en stor frustration & besvikelse om livmodertappen inte mognad eller mjuknat överhuvudtaget med alla dom intensiva sammandragningarna, den  molande mensvärk & det stora trycket jag känt nedåt sedan magen sjunk rejält för ett par veckor sedan.

Men men, vi får  helt enkelt se vad för utgång dagen får, så länge ska jag verkligen försöka göra mitt bästa för att inte tänka allt för mycket på eftermiddagen & få lite välbehövlig vila i stället..

 

Hoppas du får en fin Valborg!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vilken fin blus du har på bilden. ☺️ Jobbigt att få en tid på eftermiddagen, och behöva gå och vänta hela dagen. Lycka till i eftermiddag ☺️