FÅ EN LYXIG GÅVA PÅ KÖPET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FÅ EN LYXIG GÅVA PÅ KÖPET!

I ett samarbete med SandraJosefin.com

 

Jag är så himla stolt över min vän Sandra. Jag kan förundras över henens driv & ändå är hon så pass ung?

Hon är 25 år & mamma till fyra barn & har samtidigt slitit hårt för att nå sin dröm, en dröm som infall sig när hon själv varit gravid & tyckt att utbudet på vackra kläder till gravida varit alldeles för få.

Hon drömde om att skapa sin egen klädkollektion, en kollektion som passar sig före, under & efter graviditeten. Som passar för den växande magen & med smarta lösningar som gör det enkelt & smidigt att kunna amma sitt barn.

Det bästa med dessa kläder, förutom att dom är väldigt fina såklart är att dom kan användas under graviditeten men också lika bra efteråt & det är något jag saknat med det lilla utbud av gravidkläder jag hittat i butik.

Om kollektionen:

The dream collection speglar det feminina är designad för att du ska känna dig lika vacker som du är under din graviditet och kommande/ pågående amningsperiod. Alla plagg är designade för att kunna bäras både innan, under och efter din graviditet. Designad av en mamma, till en annan.

 

 

Förhandsboka ditt/dina kläder IDAG och ange: ” Therese ” i varukorgen för FRI FRAKT + en lyxig gåva på köpet! Gäller t.o.m. den 6/5.

Du kommer till hemsidan & alla kläder HÄR

 

Hoppas du gillar dessa kläder lika mycket som jag, för visst är dom bedårande?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.