DET ÄR JAG SÄKER PÅ! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET ÄR JAG SÄKER PÅ!

(Inlägget innehåller adlinks & reklam för Cellbes)

 

 

Nu när sommaren närmar sig & vi fått upp vår Paviljong på baksidan så börjar också alla frågor trilla in om vart vi köper det mesta av sakerna, likaså alltid när bilder från vardagsrummet läggs upp.  Det glädjer mig att ni gillar vårt hem! 🙂

 

Paviljongen på baksidan är köpt på Ikea & soffan i vardagsrummet är köpt hos Chili men annars är det mesta så som kuddar, gardiner, plädar, puffar, ljusstackar mm faktiskt beställt från Cellbes. Det har blivit så då jag upplever dom har billiga priser samt har ett stort utbud 🙂

 

 

 

 

 

Hos cellbes hittar du inte bara inredning, utan även kläder, skor mm.

 

Nu kliar det i fingrarna att få hem mitt paket jag beställt med nya plädar, kuddar samt lampor jag tänkt hänga upp i taket på paviljongen på baksidan. Det kommer bli så himla fint när det är klart, det är jag säker på. Här ska njutas många timmar i sommar <3

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.