Therese Wickman

OM SANNINGEN SKA FRAM!

Inlägget innehåller reklam & adlinks 

 

 

Våren är här & en lång & förhoppningsvis varm sommar väntas. Tänk att jag kommer ha möjligheten att vara hemma hela sommaren enda fram till slutet av Augusti med alla mina tre barn. Som jag ska njuta av denna möjlighet & tid tillsammans.

Förutom en utlandsresa & några små weekend resor så har vi än så länge inget speciellt planerat utan ett par kalas, såklart. Men annars kommer vi nog ta mycket dag för dag & bara njuta av lata dagar tillsammans.

 

Måste tipsa dig om att Bubbleroom just nu har mängder av kläder på REA, perfekt till sommarens varma dagar, till festen, eller bara till vardags, jag har beställt tre blommiga långklänningar som jag förmodligen kommer leva i. Jag har svårt att erkänna det, men jag har en hel del komplex över mina ben, något jag aldrig säger eller visar mina barn såklart för här hemma bakom stängd dörr går vi oftast bara i underkläder, badar & duschar ihop & har inga problem att visa varandras kroppar.  Men jag har en hel del Celluiter & mina ben är inte direkt fasta utan skakar mest som Jello när jag går 😉 Vilket gör att jag ogärna går i korta shorts eller kort klänning. Trivs bäst i långklänningar, helt klart!

 

Gillar när man kan hitta plagg för den kommande säsongen på stor Rea. Tycker bubbleroom oftast är bra på att erbjuda det, medan det känns som om många andra butiker rear ut den säsongen som redan varit & inte för den som kommer. Eller hur?

 

Ha en fin dag!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.