Therese Wickman

SÅ FRUKTANSVÄRT TRAGISKT!

I fredags kväll när nyheterna nådde mig att Tim ( Avicii ) gått bort så fick jag en stor obehaglig klump i magen & kände mig på riktigt ledsen. det är inte ofta som ”kända” personer & deras bortgång påverkar mig. Självklart är det ledsamt oavsett vem som går bort, men då man inte känner personen i fråga så blir man inte lika djupt berörd av det som när någon i ens närhet drabbas.

Men just detta med Tim känns bara så jäkla fel. Endast 28 år gammal & efter att ha sett hans dokumentär om hur han mådde & hur sjuk han blev & hur folk runt om honom inte lyssnade & bara fortsatte pusha  på honom till det yttersta gör mig så extremt ledsen. Psykisk ohälsa har blivit en av Sveriges största sjukdomar & fortfarande anser jag det inte tas på allvar? Många tänker att det bara är att ryka upp sig, men det är så mycket större än så.

Jag hoppas innerligt att Tims död, hans mående & hans dokumentär kommer göra skillnad i framtiden <3

Har du inte sett dokumentären, så gör det! Vet att den finns på Svt play!

 

 

Min tankar har i helgen gått till hans familj & nära & kära!

 

Nu ska jag lägga mig en stund i solen & lyssna på några av världens bästa låtar, gjorda av Tim him self. Känns som ”So wake me up when it’s all over” fick en helt ny innebörd!

 

Sov gott Tim Bergling <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.