Therese Wickman

DET KAN VARA SVÅRT ATT HITTA MED STORA VÄXANDE BRÖST!

Nu när jag varit & är gravid har jag haft väldigt svårt att hitta bekväma underkläder. Det kan ju inte bara vara jag som har det problemet?

Efterfrågade ganska tidigt i graviditet om bekväma gravid & amnings underkläder & ni var väldigt många som sade att Glammom varit absolut bäst.

Sagt & gjort så beställde jag ett par trosor & två bh:ar för att se om det verkligen stämde. Jag ska vara ärlig & tala om att jag var väldigt skeptiskt innan då jag köpt ett antal underkläder från andra butiker som inte alls suttit bra. Dom har klämt & gjort ont eller så har brösten växt ur dom på en gång & det känns slöseri på pengar…

 

Men dessa kläder från Glammom är seriöst dom enda underkläderna jag lever i just nu. Jag som börjat packa BB väskan insåg problematiken med att jag kan ju inte packa dom enda få underkläder jag använder , så jag får nog ta att beställa några fler underkläder nu i veckan för att packa med i väskan.

Jag kan ju inte överleva på endast två amnings bh.ar under hela bebisens första år. För planen är att jag vill amma i ungefär ett år & då vore det ju bra med några fler plagg, eller hur?

 

Denna svarta Bh är både snygg & så skön!

Likaså denna vita bh med spets, är så mjuk & sitter inte åt & klämmer någonstans.

 

I ett samarbete med Glammom har jag nu fått glädjen att del med mig av en rabatt till er & det känns faktiskt extra kul då ni vart så många som frågat om dessa underkläder & efterfrågat bra & bekväma underkläder.

 

Koden är theresewickman & ger dig 20% rabatt på hela sortimentet & räcker en vecka från & med idag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hej jag är oxå ute efter sköna underkläder går i i vecka 16+0 i morgon. Men hur tänker du kring storlekarna när du beställer?. Mvh Alexandra

    1. theresewickman

      Både bh och trosor är väldigt stretshiga så du kan växa en del innan det blir för smått. Jag har dock hellre velat köpa lite större för att vara säker på att det sitter där de ska.. Har M i trosor & L i bh då brösten just nu är enorma & kommer bli större i och med mjölken <3